Suan sût maydanoz un uzerindeyim :-D çok super gidiyor anlatamam !
Üç gece yaptim, bi gece ara verdim, bu gece yine yaptim. Bugün adetimin onuncu günü. Allah dan hayirlisi insaallah vesile olur.
Suan sût maydanoz un uzerindeyim :-D çok super gidiyor anlatamam !
Üç gece yaptim, bi gece ara verdim, bu gece yine yaptim. Bugün adetimin onuncu günü. Allah dan hayirlisi insaallah vesile olur.
Bu maydanoz ile sût kürü nun puf noktasi varmis ki oda kürü yaptikdan sonra kesinlikle usutmemek. Aksam kurden sonra kalkip lavaboya gideyim dedim, kalkmisken de bikac is yaptim bi bes dkk mesgul oldum sonra yataga gectim. Ama o isinmis vucudla soguk almisim. Simdi hastalandim agrim var yatiyorum. :-(
Hadi yaa gecmis ol sun canm dikkat edeceksin heleki şimdi bayağı soğuk iltihap kapmak çok kolay ama atması bi okadar çok ben bu yil rahatladm iltihaptan
Merhaba kızlar ben yeniyim aranızda 1.5 yıllık evlym hiç bir problmmz yok ama olmadı bugün aşılama tedvsne başladık ıgne yaptrdm inslah tutar ilk aşilama da hamile kalan var mi
Merhaba kızlar ben yeniyim aranızda 1.5 yıllık evlym hiç bir problmmz yok ama olmadı bugün aşılama tedvsne başladık ıgne yaptrdm inslah tutar ilk aşilama da hamile kalan var mi
S.a arkadaşlar ben 4yıllık evliyim ve bu ikinci aşılamamız ilki tutmadı çünkü polip olduğunu söylediler ameliyat oldum haziran ayında ve inşallah bu aşılamadan çok ümitliyiz sabır ile bekliyoruz ne olur dua edin...Dualarım sizinle🙂