N
Nesli<<<<<<<
Forum Okuru
Arveles hap emziren anneler kullanabilir mi
Arveles hap emziren anneler kullanabilir mi zararlı mı
Selam
Benim mutlaka iki güne bir ciddi baş ağrılarım oluyor hamilelik döneminde bu baş ağrıların nedense çok fazla olmadı ama doğumdan sonra yeniden başladı diyebilirim migren ağrıları gibi ağrılar diyebilirim daha önce Arveles kullanıyordum . Şimdi de Arveles kullansam olur mu hamilelik döneminde hiç kullanmadım ama bebeğimi emziriyorum sütten bebeğime ilaç geçer mi Arveles hap emziren anneler kullanabilir mi
Selam
Benim mutlaka iki güne bir ciddi baş ağrılarım oluyor hamilelik döneminde bu baş ağrıların nedense çok fazla olmadı ama doğumdan sonra yeniden başladı diyebilirim migren ağrıları gibi ağrılar diyebilirim daha önce Arveles kullanıyordum . Şimdi de Arveles kullansam olur mu hamilelik döneminde hiç kullanmadım ama bebeğimi emziriyorum sütten bebeğime ilaç geçer mi Arveles hap emziren anneler kullanabilir mi
Hamilelikte Arveles Hapı Kullanılabilir mi ? Kullandım ne yapacağım ?
Kızlar Hamileymişim Hamilelikte arveles hapı kullanılır mı hamileyken arveles kullandım Meleklerim her kese iyi günler dilerim ben bugün yaptırdığım kandan gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim ama iki üç gündür baş ağrısından dolayı bu hapı kullanıyorum. ama hamile olduğumu şimdi öğrendim...
www.meleklermekani.com
Moderatör tarafında düzenlendi: