B
bendenizayşe
Forum Okuru
Arveles adeti geciktiriyor mu böyle bir etkisi var mı?
Arveles ilacı adeti keser mi geciktirir mi melek kadınlar kulubü arveles adeti keser mi forum'da.
Çok fazla baş ağrılarım var artık eskisi gibi de hemen geçmiyor eskiden başım ağrıdığı zaman uyurdum geçerdi şimdi uyusam da kar etmiyor. İllaki ilaç almam gerekiyor eskiden parol iyiydi ama şimdi artık parol da geçirmiyor. Ya minoset ya da arveles olmalı ki şıp diye kessin başımın ağrısını mecbur kalıp ilaç almam gerekiyor bazen çocuklar var bebeğim var. En son adetim de 5 gün geçti arveles adeti keser mi geciktirir mi?ARVELES HAPININ DİĞER KULLANIM ALANLARI İLE İLGİLİ KONULARIMIZ
Hamilelikte Arveles Hapı Kullanılabilir mi ? Kullandım ne yapacağım ?
Kızlar Hamileymişim Hamilelikte arveles hapı kullanılır mı hamileyken arveles kullandım Meleklerim her kese iyi günler dilerim ben bugün yaptırdığım kandan gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim ama iki üç gündür baş ağrısından dolayı bu hapı kullanıyorum. ama hamile olduğumu şimdi öğrendim...
www.meleklermekani.com
Bebeğini emziren anne arveles kullanabilir mi ?
Bebeğini emziren kadınlar arveles kullanabilir mi ? Kızlar herkese selamlar acayip bir baş ağrısı çekiyorum. Bende ne zaman yağmur yağacak gibi olsa kas ağrılarım artıyor ayaklarım da ağrıyor. 4 aylık bebeğim var bebeğimi emziriyorum emziren bir anneyim. Acaba bebek emziren anneler arveles hapı...
www.meleklermekani.com
Moderatör tarafında düzenlendi: