hamile kalmak istiyorum m 31 yaşında hamilelik
her ay midem bulanıyor başımda döner..iştahım vardırr ama hamile değilimmm artık her ay aceba demekkten bıktımmm yaa lütfenn yardımm edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
mrhaba ayşecim üzgünüm bu konuda sana yarım edemem anca dua edebilirim 🙂
ama sana başka bir konuda yardım edebilirim ki oda bu konu son dakika haber bölümüne açılmaz gebelik bölümüne açılır seni doğru yere taşıyabilirim mesela :becky:
dilerim ki Rabbimden sana Bilgeme ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim :amen:inş en kısa zamanda anne olursun😉
daha ne kadar zamandır deniyorsun ayşe... yaşında küçük olur inşallah bu kadar sıkıntı yapma ben bir anlatmaya başlasam yeter vazgeçtim benimki de dert değilmiş dersin... sabırla bekle güzelim en kısa zamanda anne olman duasıylaaaa
ayşecim inşallah tez zamanda bebeğin olru çokta sıkıntı yapma kendine stresde iyi değildir senin için eğer takarsan buna olmaz canım başka şeylerle meşkul ol çocuğu çıkar kafandan stresten uzak dur umarım en kısa zamanda hamiş olursun dualarımız sizlerle
SaĞolun Canlarimm İyİkİ Üye OlmuŞum Buraya..... Yaa Benİm İŞtahim Çok Acildi.. Sol Elİmde Uyusma Oluoo Sebebİ Ne Olabİlİr Kİ.. BaŞ DÖnmesİ Gİbİ BİŞeylerde Oluoo Arasira Aceba Bİ Test Yapsam Mi Yoksaa Aybasinimi Beklesem..