M Misafir Melek Forum Okuru 19 Ekim 2010 #21 hican87' Alıntı: inşallah canım inşallah.yaklaşık 10 gün sonra belli olucak benim durumum.hayırlı sonuçlar alırız rabbimin izniyle Genişletmek için tıkla ... ınsallah hamıelsındır cnmm benımde 9 10 gun sonra bellı olcakk ınsaall haıyılrısıylaa dusundugumuz gıbıdır
hican87' Alıntı: inşallah canım inşallah.yaklaşık 10 gün sonra belli olucak benim durumum.hayırlı sonuçlar alırız rabbimin izniyle Genişletmek için tıkla ... ınsallah hamıelsındır cnmm benımde 9 10 gun sonra bellı olcakk ınsaall haıyılrısıylaa dusundugumuz gıbıdır
papatya23 Hamiş Melek 22 Ekim 2010 #22 aysegül87' Alıntı: ben sana malesef yardimci olamicam cünkü kendimde bi cevap bekliyorum daha Genişletmek için tıkla ... aysegull cnmm hbr vermedın...test yapacaktın neolduu sonucc neee merak ettımm....
aysegül87' Alıntı: ben sana malesef yardimci olamicam cünkü kendimde bi cevap bekliyorum daha Genişletmek için tıkla ... aysegull cnmm hbr vermedın...test yapacaktın neolduu sonucc neee merak ettımm....
mevsimim Yeni Üye Üye 22 Ekim 2010 #23 papatya23' Alıntı: sendede mii aynıı belirtilerr varr aysegulll?baskaa bu konudaa tecrubelıı arkadaslarımızz yokk muu hamıle olann kızlarr bıldıklerınınızı paylasırmısınız bızımlee... Genişletmek için tıkla ... arkadaşım ben hamile değilim ama sana şunu söyleyebilirim ben aşılama oldum bu ay sen deki belirtilerin aynısı bendede olmuştu helede göğüslerime dokunamıyordum ama malesef dün kan testi yaptım sonuç negatifdi inşallah senin bebişin vardır
papatya23' Alıntı: sendede mii aynıı belirtilerr varr aysegulll?baskaa bu konudaa tecrubelıı arkadaslarımızz yokk muu hamıle olann kızlarr bıldıklerınınızı paylasırmısınız bızımlee... Genişletmek için tıkla ... arkadaşım ben hamile değilim ama sana şunu söyleyebilirim ben aşılama oldum bu ay sen deki belirtilerin aynısı bendede olmuştu helede göğüslerime dokunamıyordum ama malesef dün kan testi yaptım sonuç negatifdi inşallah senin bebişin vardır
hican87 Hamiş Melek 23 Ekim 2010 #25 mevsimim' Alıntı: arkadaşlar ben yeni katıldım arkadaşlarım olmasını istiyorum Genişletmek için tıkla ... canım hoşgeldin aramıza.bende yeni sayılırım burda ama.ortam süper.sende bebek isteyenlerden misin?
mevsimim' Alıntı: arkadaşlar ben yeni katıldım arkadaşlarım olmasını istiyorum Genişletmek için tıkla ... canım hoşgeldin aramıza.bende yeni sayılırım burda ama.ortam süper.sende bebek isteyenlerden misin?