tuqqce Daimi Üye Üye 14 Nisan 2008 #1 arkadaşlarımm ve utandığım anlarrr Ben lisedeyken çok güzell arkadaşlar edindim hala da görüşüyoruz.hepsini çooooookkkkk seviyorummmmm........bir keresinde sıraya oturacaktımki arkadaşın biri sırayı çekti yere düşmüştüm herkes bana gülmüştüüüüayy ozaman çok utanmıştımmm
Ben lisedeyken çok güzell arkadaşlar edindim hala da görüşüyoruz.hepsini çooooookkkkk seviyorummmmm........bir keresinde sıraya oturacaktımki arkadaşın biri sırayı çekti yere düşmüştüm herkes bana gülmüştüüüüayy ozaman çok utanmıştımmm
RoCCo Yeni Üye Üye 18 Nisan 2008 #2 Ce: arkadaşlarımm ve utandığım anlarrr canım olur bölee şeleer.çoğumuzun başına gelmiştir.mühim olan o günleri gülümseyerek anmak.
Ce: arkadaşlarımm ve utandığım anlarrr canım olur bölee şeleer.çoğumuzun başına gelmiştir.mühim olan o günleri gülümseyerek anmak.
nisan Yeni Üye Üye 21 Nisan 2008 #3 Ce: arkadaşlarımm ve utandığım anlarrr utanma canim bizede cok yapildi keske yine o zamnlar olsada yine yapilsa diyoruz simdi okul anilari bir baskadir ins o cok sevdigin arkadaslarla bir omur boyu dostlugunuz devam eder ,sevgiler
Ce: arkadaşlarımm ve utandığım anlarrr utanma canim bizede cok yapildi keske yine o zamnlar olsada yine yapilsa diyoruz simdi okul anilari bir baskadir ins o cok sevdigin arkadaslarla bir omur boyu dostlugunuz devam eder ,sevgiler
tuqqce Daimi Üye Üye 6 Mayıs 2008 #4 Ce: arkadaşlarımm ve utandığım anlarrr saolun kızlar ewet tabii o günleri gülümseyerek hatırlıyorum sizin anılarınız yokmu güzeller?
Ce: arkadaşlarımm ve utandığım anlarrr saolun kızlar ewet tabii o günleri gülümseyerek hatırlıyorum sizin anılarınız yokmu güzeller?
*jellibon* Daimi Üye Üye 5 Haziran 2008 #5 Cevap: arkadaşlarımm ve utandığım anlarrr bende yapmıştım birine öle geçmiş olsun canım yapan çok eğleniyor düşüense vay haline
Cevap: arkadaşlarımm ve utandığım anlarrr bende yapmıştım birine öle geçmiş olsun canım yapan çok eğleniyor düşüense vay haline
*şiker* Yeni Üye Üye 9 Nisan 2009 #6 Cevap: arkadaşlarımm ve utandığım anlarrr kuzuum yaafff kim çektii ben mii yoksa 🙂 bende senii seviyoom kuzuumsuun...seni çok özlediim balıım
Cevap: arkadaşlarımm ve utandığım anlarrr kuzuum yaafff kim çektii ben mii yoksa 🙂 bende senii seviyoom kuzuumsuun...seni çok özlediim balıım