Ben adetime 1 hafta kala hamile kalmisim..ve normal bir sekilde adet oldum digerlerinden hic farki yoktu.bittikten 10 gun sonra falan farkettim hamile oldugumu..adete yakin hamile kalindiginda adet oluyosun yine tek farki hamilelik belirtisini erken hissetmen🙂) belki daha once hamile kalmisindir.
Lale bende ondan şüphelendim zaten😕 adetimden tam 1 hafta öncede olmuş olabilir die düşünüyorum.son adetimdede farklılıklar vardı zaten.ama hamilelik hiç aklımdan geçmiyordu.hatta nasıl olsa yumurtlama günlerim değildir diye korunmasız ilişki yaşadık.anlattığım gibi bulantıdır,ağrıdır başlayınca aklıma hamilelik düştü.günden günede göğüslerim falan giderek daha fazla sızlıyor ve geriliyor.bakalım artık süpriz mi olacak yoksa sadece şüphe olarakmı kalacak🙁 test için bir sonraki adet tarihime kadar beklemek istiyorum ama yüreğim dayanmıyor.hamile olma olasılığım varmı sizlerden öğrenmeye çalışıyorum işte. Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın. buarada sen nekadarlık hamişsin? arkadaşlar cidden sağolun valla yardımcı olduğunuz için.. ama şu bel ağrısı en büyük derdim şuanda🙁