arkadaşlar yardım edin:(
benimde derdim var kendimce dağ gibi hemde.. şöyle söyleyeyim panik bir insanım çok. haziran ayında sevgilimle birşeyler yaşamıştım ama birlikte olmadık ben yinede hamile kalmaktan korktum kendimce sebeplerim vardı.. temmuz ayında da adetim gecikince şüphelendim 3 kez beta hcg testi yaptırdım farklı tarihlerde 3 testte de değerim 2.1 den küçük çıktı. doktor farlutal verdi adet söktürücü kullandım ilacımın bittiği gün adet gördüm. O aralar eczaneden de 2-3 kez test alıp yapmıştım hepsi tek çizgiydi negatif zaten hamile olsam adet görmezdim ilacın etkisiyle dahi olsa diye düşünüyorum . Fakar stres üzerimde o denli fazla ki bu ayda adet olmadım bugün 6.gün gecikmemin yine farlutal aldım kullanıyorum yarın bitecek. 11 ağustos ve 14 ağustosta gebelik testi aldım eczaneden tek çizgi çıktı her ikiside yani %99 hamile değilim ama üzerimden o korkuyu atamıyorum adetim gelmiyor işte... psikolojik travma geçiriyorum herhalde... yaNi sevgilimden soğudum resmen her seferinde bu tarz korkular yaşayıp duruyorum ilişkimizi de zedeliyor ister istemez. Temmuz ayında da hamile kaldığımı sanmıyorum üstelik öyle olsaydı bile 22 günlük filan olurdu ve 14 ağustos tarihinde yaptığım testte çift çizgi çıkardı herhalde diye düşünüyorum. Ne yapıcam ben böyle 🙁