Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ce: arkadaşlar ne oluurr yardım edin bana bir akıl verin çok çaresizimgerçekten çok üzücü insanın yüreği sızlıyor bunları duyunca insan mutlu olmak yuva kurmak için evleniyor Allah vicdansızların eline düşürmesin inşallah Allah yardımcısı olsun o sübyanın yüzü suyu hürmetine kurtarsın onun elinden kadıncağızı arkadaşlarım söylenecek olan şeyleri söylemişler zaten ama sadece şunu demeliyim bir şey yapmaya kalkarken enine boyuna düşünmeli ve neyin doğru olabileceği kanaatine varılıp öyle yapılmalı işiniz zor gerçekten ama şunuda unutmayın kimsenin ahı kimsede kalmaz sizin için bolca dua etmekten başka çaremiz yok ne yazıkki ama azracım sakın arkadaşını yanlız bırakma daha kötü sonuçlar doğurabilir onun hayata tutunması için manevi desteğini eksik etme senide taktir etmek lazım arkadaşın için endişe duyuyorsun ve çare düşünüyorsun sen gerçek bir dostsun canım
Ce: arkadaşlar ne oluurr yardım edin bana bir akıl verin çok çaresizim
gerçekten çok üzücü insanın yüreği sızlıyor bunları duyunca insan mutlu olmak yuva kurmak için evleniyor Allah vicdansızların eline düşürmesin inşallah Allah yardımcısı olsun o sübyanın yüzü suyu hürmetine kurtarsın onun elinden kadıncağızı arkadaşlarım söylenecek olan şeyleri söylemişler zaten ama sadece şunu demeliyim bir şey yapmaya kalkarken enine boyuna düşünmeli ve neyin doğru olabileceği kanaatine varılıp öyle yapılmalı işiniz zor gerçekten ama şunuda unutmayın kimsenin ahı kimsede kalmaz sizin için bolca dua etmekten başka çaremiz yok ne yazıkki ama azracım sakın arkadaşını yanlız bırakma daha kötü sonuçlar doğurabilir onun hayata tutunması için manevi desteğini eksik etme senide taktir etmek lazım arkadaşın için endişe duyuyorsun ve çare düşünüyorsun sen gerçek bir dostsun canım