O omorfo Yeni Üye Üye 22 Mart 2012 #1 arkadaslar lütfen cevap verinn.... 14 haftalık hamileyim gebelıkte hurma yemenin sakıncası varmı yiyen varmı???
gül deniz Yeni Üye Üye 23 Mart 2012 #2 kız ne sakıncası,büyük faydası var hattaa,çocuğun üstün zekalı olur.günde 3 tane yemeli her hamilee doğurana kadar 🙂devam et yemeye yarasın bebişee🙂🙂
kız ne sakıncası,büyük faydası var hattaa,çocuğun üstün zekalı olur.günde 3 tane yemeli her hamilee doğurana kadar 🙂devam et yemeye yarasın bebişee🙂🙂
D dünüş Aktif Üye Üye 23 Mart 2012 #3 hiç bir zararı yok hatta kurandada geçiyo die duymuştum ben onu kolay doğum yaptırıyo hurma ben doğumuma yakın 2 ay öncesinden yemeğe başlamıştım hergün 2 tane fazlasını yiyemiyodum çünkü şekerim yükselmişti
hiç bir zararı yok hatta kurandada geçiyo die duymuştum ben onu kolay doğum yaptırıyo hurma ben doğumuma yakın 2 ay öncesinden yemeğe başlamıştım hergün 2 tane fazlasını yiyemiyodum çünkü şekerim yükselmişti
O omorfo Yeni Üye Üye 27 Mart 2012 #4 Rahim kaslarını calıştırdıgı için erken doguma sebep olur dıye duymuştum yemeye korkar oldum çok sagolun kızlar hemen kalkıp yıyorum 🙂
Rahim kaslarını calıştırdıgı için erken doguma sebep olur dıye duymuştum yemeye korkar oldum çok sagolun kızlar hemen kalkıp yıyorum 🙂