Sevgilim adetimden 2 hafta sonra hicbirsekilde çıplaklık olmadan erkek arkadasimin eşofmanin icinden masturbasyon yaptim elime zevk suyu geldimi gelmedimi hatirlamiyorum o elime vajinama dokundum gebelik olma riski varmi ama hiçbirsekilde çıplak deĝildik
Kuzum sen neden zevk suyunu silmeden elini silmeden yıkamadan böyle bir şey yapıyorsun anlamış değilim. Risk tamamen delilik diyebilirim. Eğer çıplak teninle yani elinle vajinana dokundu isen ve zevk sıvısı var ise küçük bir ihtimal tabiki var yok denilemez dabiki elini içe doğru soktuysan. Yok bunlar da giyinik iken oldu ise korkulacak bir durum yok demektir.
Kuzum sen neden zevk suyunu silmeden elini silmeden yıkamadan böyle bir şey yapıyorsun anlamış değilim. Risk tamamen delilik diyebilirim. Eğer çıplak teninle yani elinle vajinana dokundu isen ve zevk sıvısı var ise küçük bir ihtimal tabiki var yok denilemez dabiki elini içe doğru soktuysan. Yok bunlar da giyinik iken oldu ise korkulacak bir durum yok demektir.
Yok abla hiç bir şekilde çıplak değildik üstümüzde günluk kiyafetlerimiz vardı sadece pantolonun icinden iç camaşirimi düzeltirken elim değmiş olabilir o yüzden korktum