M Misafir Melek Forum Okuru 6 Mayıs 2010 #13 tatlı ibo çok tatlısın ayrıca gerçek bi sevensin seni çok taktir ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Q QUDSI Forum Okuru 11 Ekim 2010 #15 Fırat cologlu arkasıradakılerın yakısıklı ıbosu Fırat cologlu muhtesem oyuncudur arka sıradakıler dızısındekı oynadıgı ıbo rolunde butun azerbeycanlıların hosuna gıdıyor ben sıze bu yorumu azerbeycanın baku seherınden yazdım hosca kalın
Fırat cologlu arkasıradakılerın yakısıklı ıbosu Fırat cologlu muhtesem oyuncudur arka sıradakıler dızısındekı oynadıgı ıbo rolunde butun azerbeycanlıların hosuna gıdıyor ben sıze bu yorumu azerbeycanın baku seherınden yazdım hosca kalın
M Misafir Melek Forum Okuru 18 Aralık 2010 #16 ibo cadi_91' Alıntı: çoooooook tatlı Genişletmek için tıkla ... ibo sen çok yakışıklısın amafilimindeki resmin daha güzel kötü poz sakın verme seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ibo cadi_91' Alıntı: çoooooook tatlı Genişletmek için tıkla ... ibo sen çok yakışıklısın amafilimindeki resmin daha güzel kötü poz sakın verme seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
F fırat çöloğlu Forum Okuru 16 Şubat 2011 #17 seni seviyorum fırat abi bence fırat abi daha yakışıklı ve daha tatlı insanın yiyesi geliyo
M mazlum akyıldız Forum Okuru 27 Şubat 2011 #18 mazlum akyıldız senin çok seviyorum ve senin hayranınım