ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 4 Haziran 2011 #1 Arçelik Çamaşır Makinası( ßeLeN'İN ) çamaşır makinası, modelleri, ürün kodları, hakkında bilgi burada Bu çamaşır makinası benim çok istedim ve aşkım aldı 🙂 Hanımlar daha kullanmadım ama ürün çok güzel bende bir koç personeliyim ve ta gerekli yerlerden öğrendim özellikle tavsiye ile aldım 🙂 7083 HT ÇAMAŞIR MAKİNASI 7 Kg 800 Devir, A Yıkama Performanslı, A Enerji Sınıfından % 20 Daha Düşük Enerji Tüketimli Çamaşır Makinesi Su Girişi Tek Güvenlik Ve Performans Kapasite (kg) 7 Sıkma Hızı(d/d) 800 Enerji Performansı A-%20 Yıkama Performansı A
çamaşır makinası, modelleri, ürün kodları, hakkında bilgi burada Bu çamaşır makinası benim çok istedim ve aşkım aldı 🙂 Hanımlar daha kullanmadım ama ürün çok güzel bende bir koç personeliyim ve ta gerekli yerlerden öğrendim özellikle tavsiye ile aldım 🙂 7083 HT ÇAMAŞIR MAKİNASI 7 Kg 800 Devir, A Yıkama Performanslı, A Enerji Sınıfından % 20 Daha Düşük Enerji Tüketimli Çamaşır Makinesi Su Girişi Tek Güvenlik Ve Performans Kapasite (kg) 7 Sıkma Hızı(d/d) 800 Enerji Performansı A-%20 Yıkama Performansı A