mnly Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2015 #1 Aranizda hiç İzmirli var mi acabaa??? Ben 4yildir izmirde yasiyorum ama hala tam anlamiyla öğrenebilmiş değilim.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 30 Mayıs 2015 #2 İzmir çok büyük ve baya arışık umarım izmirli kullanıcılarımız da size bir selam verirler 🙂
mnly Yeni Üye Üye 17 Haziran 2015 #5 Merhaba 🙂 Sonunda birinin cevap vermesine cok sevindim, hosgeldiniz
cansu_27 Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2015 #6 mnly' Alıntı: Merhaba 🙂 Sonunda birinin cevap vermesine cok sevindim, hosgeldiniz Genişletmek için tıkla ... ben de geldiiim, yeni üyeyim bir adet izmirden
mnly' Alıntı: Merhaba 🙂 Sonunda birinin cevap vermesine cok sevindim, hosgeldiniz Genişletmek için tıkla ... ben de geldiiim, yeni üyeyim bir adet izmirden
mnly Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2015 #7 cansu_27' Alıntı: ben de geldiiim, yeni üyeyim bir adet izmirden Genişletmek için tıkla ... Oh oh ohhh hosgeldiniz 🙂 Yavas yavas artmaya basladik harika 🙂🙂
cansu_27' Alıntı: ben de geldiiim, yeni üyeyim bir adet izmirden Genişletmek için tıkla ... Oh oh ohhh hosgeldiniz 🙂 Yavas yavas artmaya basladik harika 🙂🙂