Araçları Yakanlar Elleriniz Kırılsın

Bilge Gökçen

Yeni Üye
Üye
Araçları Yakanlar Elleriniz Kırılsın

Yazık günah bu insanlar arabalarını kolay mı alıyorlar ya... 13 bin YTL'lik zarar ne demek, bir astsubayın maaşı ne kadar ki...

Daha borcu ödenmemiş, binbir emekle, alın teriyle alınmış, belki hala ödemek için uğraşılan, insanların gözü gibi baktıkları araçlarını yakmak hangi kitaba sığar?

Yakanların derdi ne? Başka mücadele yöntemi kalmadı mı masum insanların mallarına zarar veriyorsunuz? Hain kundakçılar...

Ayrıca bu işi yapan aşağılık insanlara "Neron" gibi lakaplar takarak olayı saptıran, bu kişileri farklı boyutlarda gösteren medyayı da kınıyorum. Bu olayların kaynağı apaçık bellidir, kim bu ülkede askerin, masum vatandaşın arabasına molotof kokteyli atar? Sorunun cevabı çok mu zor gerçekten?

Bunu yapanlar, insanın ekmeğiyle oynayanlar, insan hakkı diye bağırıp hakkı helali gasp edenler, neye hizmet ettiğini bilmeden alın terini hiçe sayanlar, çok büyük veballerin altına giriyorsunuz. Elleriniz kırılsın, ne diyeyim...!

Ce: Araçları Yakanlar Elleriniz Kırılsın

Al işte, önce askerlerin araçları, sonra masum vatandaşların, şimdi polislerin ve öğretmenlerin. Öğretmenin söylediği cümle hem burktu içimi hem gurur duydum. 25 yıllık birikim ne demek ya?
Bu hainlerin bir an önce yakalanması lazım.

çok haklısın bilge yaa..
bunlar çok azdılar, elleri ayakları kırılsın
kimlerin maşası bunlar acaba, yazıklar olsun
elbet onlarında defteri dürülecek:angry2:

valla yakanlara vur emri çıksın ... ağır cezalar uygulansın ..yazık bu insanlarımıza .. ne emeklerle alınıyor...

kırılsın elleri insallahhhh.bazılarının ekmek teknesı o arabalar mınıbusler Allah yardımcıları olsun

hepinize katılıyorum arkadaşlar bizi bize kırdırı canımızı yakıyolar allah devletimize ve vatandaşımıza birlik ve beraberlik versin

yazık gercekten o kadar çalış didin al sonrada o vicdansızlar yaksın allah cezalarını versin