Dişeps Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2010 #21 çok güzel sarı saçlı oyuncak bebek istiyorum🙂[/QUOTE] İşte sana sarışın bebiş...bende ııııı...elma şekeri istiyorum
çok güzel sarı saçlı oyuncak bebek istiyorum🙂[/QUOTE] İşte sana sarışın bebiş...bende ııııı...elma şekeri istiyorum
juju Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2010 #22 canım sana iki tane veriyorum tek yenmez bende gökkuşagı istiyorum lütfennnn ban bir gökkuşagı
Yar'e Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2010 #24 Huzur için dua diyorum.. 😉 Ve mutlu bir aile.. 🙂 Ben de içten, samimi bir gülümseme istesem 🙂
Dişeps Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2010 #25 Fazla samimi oldu sanırım...bende zor bişey istiyimmm....çerkez kıyafeti giymiş bayan vee erkek istiyorum
Fazla samimi oldu sanırım...bende zor bişey istiyimmm....çerkez kıyafeti giymiş bayan vee erkek istiyorum
Dişeps Yeni Üye Üye 1 Haziran 2010 #29 kırmızı başlıklı çok güzeldi sağol canım al baki sana tabaklar dolusu çikolata
R rüzgar gülüm Yeni Üye Üye 1 Haziran 2010 #30 cnm ne istedgni yazmamşn ben devm edeyim🙂 ben bi düğün fotosu istiom çooook afilli olsun