bernam07 Aktif Üye Üye 7 Şubat 2013 #41 emeğine sağlık tatlımm - - - Updated - - - emeğine sağlık tatlımm
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 25 Mart 2013 #42 annemm cennet anaların ayakları altındadır.Annemm senden değerlisiyok.Senn hakkını nasıl ödeyeceğim.bitanemmm
annemm cennet anaların ayakları altındadır.Annemm senden değerlisiyok.Senn hakkını nasıl ödeyeceğim.bitanemmm
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 12 Mayıs 2013 #43 Canım annem benim seni çok seviyorumm sen benim canımsın dünyayı bile verseler değişmem......
B BJK1903*** Forum Okuru 2 Mayıs 2015 #45 Arkadaşlar, Size bir örnek daha: Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansın. Anneler günün kutlu olsun anneciğim… UMARIM BEĞENİRSİNİZZZZ!!!!!!!!!!!............
Arkadaşlar, Size bir örnek daha: Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansın. Anneler günün kutlu olsun anneciğim… UMARIM BEĞENİRSİNİZZZZ!!!!!!!!!!!............
C ceydanur_26 Forum Okuru 18 Ağustos 2015 #46 seejmm.' Alıntı: annemcigim senin gibi bu gune kadar kimse sevmedi. annem babam sen oldun baba isterdim bunu annem demeyle unutum. baba hisini bende isterdim amma sen yetin. seni seviyorum anneciim.. Genişletmek için tıkla ...
seejmm.' Alıntı: annemcigim senin gibi bu gune kadar kimse sevmedi. annem babam sen oldun baba isterdim bunu annem demeyle unutum. baba hisini bende isterdim amma sen yetin. seni seviyorum anneciim.. Genişletmek için tıkla ...