@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #1 Anneler günü şiirim Anneme şiir yazdım kızlar Hani anne demiştin ya Gidiyorsun oğlum uğurlar ola Yalnız kalbimde bir yara Sanki gelemezsin bir daha Gelesin oğul Söz ver bana Sarıl bana son bir defa Gelesin oğul Söz ver bana Öpeyim seni doya doya Bende sana demiştim yaa Gidiyorum anne hakyoluna ihtiyacım var dualarına Hakkını helal et anne bana Dağları aşmam gereksede anne bekle beni anne geleceğim yollar bitmek bilmesede bekle beni anne geleceğim Belki bu son mektup olur anne Sana yazdıgım gurbet elden Belki bir cansız beden gelir BAkarsın öylece kavusuruz Cansız bedenim gelse bile annee Öp alnımdan anne sarrıl Sıcak Ellerin değsin Soğuk dudaklarıma Öpeyim Ellerini anneeee Gelirsen anne toprağıma Kalplerinde derin yaralarla Gözlerin sulasın toprağımı Hüzünlü sesin sarsın mekanımı Gökler ağlasın anne sevgimize Yağmurlar boşalsın üzerimize Bu ayrılık türkümüz anne Ulassın dertli gönüllere
Hani anne demiştin ya Gidiyorsun oğlum uğurlar ola Yalnız kalbimde bir yara Sanki gelemezsin bir daha Gelesin oğul Söz ver bana Sarıl bana son bir defa Gelesin oğul Söz ver bana Öpeyim seni doya doya Bende sana demiştim yaa Gidiyorum anne hakyoluna ihtiyacım var dualarına Hakkını helal et anne bana Dağları aşmam gereksede anne bekle beni anne geleceğim yollar bitmek bilmesede bekle beni anne geleceğim Belki bu son mektup olur anne Sana yazdıgım gurbet elden Belki bir cansız beden gelir BAkarsın öylece kavusuruz Cansız bedenim gelse bile annee Öp alnımdan anne sarrıl Sıcak Ellerin değsin Soğuk dudaklarıma Öpeyim Ellerini anneeee Gelirsen anne toprağıma Kalplerinde derin yaralarla Gözlerin sulasın toprağımı Hüzünlü sesin sarsın mekanımı Gökler ağlasın anne sevgimize Yağmurlar boşalsın üzerimize Bu ayrılık türkümüz anne Ulassın dertli gönüllere
Gülümseme Yeni Üye Üye 24 Kasım 2008 #2 Cevap: anne çok duygulu,emeğine sağlık saol. Gelesin oğul Söz ver bana Sarıl bana son bir defa Gelesin oğul Söz ver bana Öpeyim seni doya doya
Cevap: anne çok duygulu,emeğine sağlık saol. Gelesin oğul Söz ver bana Sarıl bana son bir defa Gelesin oğul Söz ver bana Öpeyim seni doya doya