M Misafir Melek Forum Okuru 12 Ocak 2011 #41 ne güzel allahım bu duyguyu hepimize tattırsın.valla ben imreniyorum ve çok istiyorum bebişim olsun.ayrıca bebeklerini iteleyip kakalayan annalere kızıyorum elinizdeki o meleğin kıymetini bilin
ne güzel allahım bu duyguyu hepimize tattırsın.valla ben imreniyorum ve çok istiyorum bebişim olsun.ayrıca bebeklerini iteleyip kakalayan annalere kızıyorum elinizdeki o meleğin kıymetini bilin
N NİLÜFER87 Forum Okuru 11 Şubat 2011 #43 Slm çok etkilendim allahım inş bizlere böle sağlıklı hayırlı evlat verir rabbim
B bebişimi istiyorum Yeni Üye Üye 11 Nisan 2011 #45 allahım bizede nasip et mis kokulu bebişlerden...
A asyanil Forum Okuru 12 Nisan 2011 #46 🙂))))))))) yaa çok acayip proje ödevimi yapıyom embriyo ne onu bile bilmiyom
S sedenim Aktif Üye Üye 21 Temmuz 2011 #48 ay çok güzel insanın içi burkuluyo allahım bizede yaşatsın bu anı ço güzel bir duygudur herhalde teşekkürler hepinize
ay çok güzel insanın içi burkuluyo allahım bizede yaşatsın bu anı ço güzel bir duygudur herhalde teşekkürler hepinize