çatlak Yeni Üye Üye 3 Şubat 2010 #12 çok güzell ya rabbim nasıl yaratıyo noksansız yaa çocuklarıma baktım da çok şükür paylaşım için saol cnm bide hamile olan ve olma ihtamali olanlara hayırlı evlat olsun kalbinizden geçenler olsun inşallah
çok güzell ya rabbim nasıl yaratıyo noksansız yaa çocuklarıma baktım da çok şükür paylaşım için saol cnm bide hamile olan ve olma ihtamali olanlara hayırlı evlat olsun kalbinizden geçenler olsun inşallah
E emir34 Yeni Üye Üye 15 Şubat 2010 #14 Allahım ne muhteşem birşey kudretinden sual olunmaz. İnş. bana da nasip eder
dilara1 Yeni Üye Üye 23 Şubat 2010 #15 Ya Rabbim ne muhtesem bisi ya. Rabbim istiyen herkeze versin insallah
Mavişim Hamiş Melek 15 Nisan 2010 #16 allahım ne olur istiyen herkeze banada hayırlı evlat nasip et AMİNNN
A aysel_hakan Yeni Üye Üye 26 Nisan 2010 #18 hamilemiyim acaba ya çok merak ediyorum erkek arkadaşım içime boşalmıyo ama 1 haftadır bulantım var ve hastalıgımda yeni bitti hasta olabilirmiyim
hamilemiyim acaba ya çok merak ediyorum erkek arkadaşım içime boşalmıyo ama 1 haftadır bulantım var ve hastalıgımda yeni bitti hasta olabilirmiyim
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #19 aysel_hakan' Alıntı: hamilemiyim acaba ya çok merak ediyorum erkek arkadaşım içime boşalmıyo ama 1 haftadır bulantım var ve hastalıgımda yeni bitti hasta olabilirmiyim Genişletmek için tıkla ... yoktur cnm bu durumda imkansız
aysel_hakan' Alıntı: hamilemiyim acaba ya çok merak ediyorum erkek arkadaşım içime boşalmıyo ama 1 haftadır bulantım var ve hastalıgımda yeni bitti hasta olabilirmiyim Genişletmek için tıkla ... yoktur cnm bu durumda imkansız