Jaaxa Yeni Üye Üye 20 Aralık 2008 #1 Anket:En çok beğendiğiniz kadın oyuncu? En çok beğendiğiniz kadın oyuncu? Moderatör tarafında düzenlendi: 20 Aralık 2008
aSqimSin Yeni Üye Üye 20 Aralık 2008 #2 Cevap: Anket:En çok beğendiğiniz kadın oyuncu? Tuba Büyüküstün ve Beren Saat arasında çok kaldım.. ama oyuncu diyince Beren Saat sanki daha iyi gibi.. ona verdim oyumu
Cevap: Anket:En çok beğendiğiniz kadın oyuncu? Tuba Büyüküstün ve Beren Saat arasında çok kaldım.. ama oyuncu diyince Beren Saat sanki daha iyi gibi.. ona verdim oyumu
*jellibon* Daimi Üye Üye 20 Aralık 2008 #3 Cevap: Anket:En çok beğendiğiniz kadın oyuncu? diğer dedim emel sayın
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 20 Aralık 2008 #4 Cevap: Anket:En çok beğendiğiniz kadın oyuncu? beren saat🙂
яαρ-кızı... Yeni Üye Üye 28 Aralık 2008 #5 Cevap: Anket:En çok beğendiğiniz kadın oyuncu? Angelina jolie
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 28 Aralık 2008 #7 Cevap: Anket:En çok beğendiğiniz kadın oyuncu? nehir erdogan oynadıgı tüm rollere yakıştırıyorum sahsen
Cevap: Anket:En çok beğendiğiniz kadın oyuncu? nehir erdogan oynadıgı tüm rollere yakıştırıyorum sahsen