M Misafir Melek Forum Okuru 10 Mayıs 2010 #11 arkasıradakiler »| HeRCai |«' Alıntı: Sanem ve Zehra... Genişletmek için tıkla ... bence gamze zehre ve eda diyorum
arkasıradakiler »| HeRCai |«' Alıntı: Sanem ve Zehra... Genişletmek için tıkla ... bence gamze zehre ve eda diyorum
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 9 Temmuz 2010 #15 sıyah kıvırcık saclı bı hatun vardı o fılmde ben onu cok begenıyordum aa bıde unutmadan adını onunda bılmıyorum ama oktayın bı ara bı sewgılısı vardı hanı ama gamze deıl ötekı kız bıde o kızı begenıyordum...
sıyah kıvırcık saclı bı hatun vardı o fılmde ben onu cok begenıyordum aa bıde unutmadan adını onunda bılmıyorum ama oktayın bı ara bı sewgılısı vardı hanı ama gamze deıl ötekı kız bıde o kızı begenıyordum...
fotoğrafçı_esra Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2010 #17 hepsi makyaj güzeli zaten🙂 ama gamze hoşuma gidiyor🙂 tabi konuşması, yorumu, kişiliği dersek sibel en önde gelir🙂
hepsi makyaj güzeli zaten🙂 ama gamze hoşuma gidiyor🙂 tabi konuşması, yorumu, kişiliği dersek sibel en önde gelir🙂