nevbaharr Yeni Üye Üye 25 Aralık 2008 #11 Cevap: Ankara'ya bekleriz Altınparkta sabah yürüyüşleri bi başka olur . Hele bide kar yağmışsa o manzara görülmeye değer derim ...Ankara Ankara güzel Ankara seni görmek ister her bahtı kara .Emeğine sağlık resimler bi harika ...
Cevap: Ankara'ya bekleriz Altınparkta sabah yürüyüşleri bi başka olur . Hele bide kar yağmışsa o manzara görülmeye değer derim ...Ankara Ankara güzel Ankara seni görmek ister her bahtı kara .Emeğine sağlık resimler bi harika ...
şengül Yeni Üye Üye 1 Ocak 2009 #12 Cevap: Ankara'ya bekleriz 🙂:dp193:cok ,ama cok güzel ben (ANKARA ¨¨YI)cok severim Ankara¨¨LI olmasamda. :dp193::dp193:
Cevap: Ankara'ya bekleriz 🙂:dp193:cok ,ama cok güzel ben (ANKARA ¨¨YI)cok severim Ankara¨¨LI olmasamda. :dp193::dp193:
nevbaharr Yeni Üye Üye 3 Ocak 2009 #13 Cevap: Ankara'ya bekleriz evt cnm Ankara çok güzel bi şehir memleketim nede olsaa...🙂
M mis2001 Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2009 #14 Cevap: Ankara'ya bekleriz Hakikaten harika resimler...Ankara'yı çok seviyoruuum...
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 18 Ağustos 2009 #16 Ankara ankara güzel ankaraaaa... paylaşım için teşekkürler melek...
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 30 Aralık 2010 #19 Yaaa bende çok özledim Ankara'yı offf keşke memleketimde olsaydım orda yaşasaydım.🙁 ahhh kızılay ulus batıkent keçiören etimesgut sincan sanayi merkezi olan ostimi bile🙂 ayaş kazan kızılcahamam hepsini özledim yaa
Yaaa bende çok özledim Ankara'yı offf keşke memleketimde olsaydım orda yaşasaydım.🙁 ahhh kızılay ulus batıkent keçiören etimesgut sincan sanayi merkezi olan ostimi bile🙂 ayaş kazan kızılcahamam hepsini özledim yaa
S siyahbeyaz Yeni Üye Üye 30 Aralık 2010 #20 Bende nedense bir ankara aşığıyım,orda bir başka huzur var,her yeri tanıdık geliyo 🙂 orda doğup büyümüşüm gibi hissediyorum.
Bende nedense bir ankara aşığıyım,orda bir başka huzur var,her yeri tanıdık geliyo 🙂 orda doğup büyümüşüm gibi hissediyorum.