Ankara'nın en iyi semtleri nereler öğrenebilir miyim?
Ankara'nın en iyi semtleri melek kadınlar kulübü Ankara'nın en lüks semtleri forumda.
Hanımlar ben şuan Kayseri'de yaşıyorum ama Ankara'da bir şirketle anlaştım Ankara'ya yerleşeceğim 2 ay sonra Ankara'nın en iyi semtleri nereler? İyi bir semtte oturmak isterim. Ankara'nın en lüks semtleri nereler Ankaralı arkadaşlara sormak isterim. Kendi arabam olduğu için ise gitmek gelmek sıkıntı olmaz o yüzden iyi bir semtte oturmak istiyorum.
Merhabalar
Ben de bir Ankaralı olarak Ankara'nın her yeri güzeldir diyebilirim 🙂 neresi kötü ki ama 🙂 memleketim benim çok seviyorum valla. Deniz meniz yok ama harika bir şehir havası yeter ayazı insanı kendine getirir. 🙂 Ama istediğiniz üzere Ankara'nın en iyi semtleri daha lüks olarak sıralamaya koyabiliriz. Ankara artık eskisehir yolu tarafına doğru kaymaya başladı o kısımlar hem daha lüks hem daha yeni diyebiliriz.
"Ankara'nın en iyi semtleri"
Çayyolu
Yaşamkent
Oran
Gölbaşı
İncek
Çukurambar
Söğütözü
Çankaya
Batıkent
Dikmen
Eryaman
Sıralama bu şekilde dilerseniz ayrıntılı şekilde araştırabilirsiniz bu yazdığımız yerleri. Dilerseniz yine Ankara'yı yakından tanımak için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz. "Ankara gelenek ve görenekleri"