handanca Daimi Üye Yönetici 28 Ocak 2010 #1 Ankara beyaza büründü- handanca yollarda:) Bunlar sabah çektiğim ilk görüntüler. Devamı gelecek.. Karı sevmem ama özlemiştim itiraf ediyorum Bunlar 27/Ocak/2010 Bunlarda 3 Şubat 2010
Bunlar sabah çektiğim ilk görüntüler. Devamı gelecek.. Karı sevmem ama özlemiştim itiraf ediyorum Bunlar 27/Ocak/2010 Bunlarda 3 Şubat 2010
laetitia Yeni Üye Üye 28 Ocak 2010 #2 kar heryerde güzel gerçekten 🙂 Bu sabah bursadada kar vardı ben lodos beklerken ne zaman yağmış anlamadım yahu
kar heryerde güzel gerçekten 🙂 Bu sabah bursadada kar vardı ben lodos beklerken ne zaman yağmış anlamadım yahu
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 28 Ocak 2010 #5 canım memleketıme kar yagmıs demek nasıl özledım ankarayı anlatamam.sagol handanca gormek guzeldı
tuqqce Daimi Üye Üye 28 Ocak 2010 #6 Handanım benim sevgilimde ankarada evet çok yağmış arabayı zor çalıştırdım diyo🙂
zaga Üye Üye 28 Ocak 2010 #7 ankara gibi izmitte kara teslım oldu,buyrun ankaradan sonra izmite de bakalım
handanca Daimi Üye Yönetici 8 Şubat 2010 #8 3 şubatta çektiklerimide ekledim. Şimdilik kar filan kalmadı söyleyim😀
seerose Daimi Üye Üye 8 Şubat 2010 #9 Cok guzeller canim,Ankara nin bembeyaz halini ozledim...benim icinde kartopu oyna.