Anadolu medeniytler müzesi- Kendi fotograflarım
Ankara ve Müze denilince akla hemen ANADOLU MEDENİYETLER MÜZESİ gelir... Zaten Ankara'ya getirilen turistlerde bu müzeyi gezmeden dönmezler... Ben şimdi turist olmamasamda zamanında çok gezdim... Bu yaz da Arkadaşım geldi ve beraber tekrar gitmeşansım oldum... Tarihten hoşlananlar için gezilebilecek en iyi mekanlardan biri...
Oraya nasıl gidilir olayına gelince en kolay tarifi...
Anadolu Medeniyetleri Müzesine ulaşım için; Ulus heykelden Ankara Kalesine doğru hiç sapmadan devam ettiğinizde yol sizi Müze girişine çıkaracaktır.
Birazcıkta Müzenin tarihçesine değinelim... Benim fazla bir bilgim olmadığı için... Müzenin kendi sitesinin adresine yönlendireceğim... Umarm sizlerde tarihi yerlere meraklısınızdır ve Ankaraya yolunuz düştüğünde ziyaret edersiniz...
anadolumedeniyetlerimuzesi.gov.tr
Daha fala bilgi için yukardaki adresden bilgi alabilirsiniz...
Bunlarda benim çektiğim bir kaç fotograf..
Oraya nasıl gidilir olayına gelince en kolay tarifi...
Anadolu Medeniyetleri Müzesine ulaşım için; Ulus heykelden Ankara Kalesine doğru hiç sapmadan devam ettiğinizde yol sizi Müze girişine çıkaracaktır.
Birazcıkta Müzenin tarihçesine değinelim... Benim fazla bir bilgim olmadığı için... Müzenin kendi sitesinin adresine yönlendireceğim... Umarm sizlerde tarihi yerlere meraklısınızdır ve Ankaraya yolunuz düştüğünde ziyaret edersiniz...
anadolumedeniyetlerimuzesi.gov.tr
Daha fala bilgi için yukardaki adresden bilgi alabilirsiniz...
Bunlarda benim çektiğim bir kaç fotograf..