Amh hormonu testi yaptıranlar nerede yapılır ? Amh hormonu testi nasıl yapılıyor zor mu kolay mı ?
Kızlar 7 aydır bebek sahibi olmak istiyorum ama hiç bir problem olmamasına rağmen hamile kalamıyorum. Amh testi hormon testini yaptıranlar gibi ben de yaptırmak istiyorum sağlık ocağında yapılır mı kanla yapılıyor sonuçta?
Selamlar Hayatım. Amh hormon testini yaptıranlar pek ben sağlık ocaklarının yapacağını düşünmüyorum. Bir görüşmende fayda var. Eğer alınan kanı labaratuvara gönderiyorlar ise belki yapılabilir ama bildiğim teşekküllü bir hastane ya da labaratuvar merkezlerinde yapılıyor. Testin sonucu 1-2 günde çıkıyor. Tüp bebek merkezleri de yapıyor bu testleri. Yumurta rezervinizin olup olmadığının değerlendirilmesini mi istiyorsunuz doktor mu tavsiye etti acaba bu testi size ?
Bir kadın olarak, sağlıklı yumurtalar düzenli adet döngüsü, doğurganlık ve gebe kalma kabiliyeti için temeldir. Yaşamınızda sahip olduğunuz tüm yumurtalarla doğarsınız, ama zamanla yumurta sayınız bir kaç faktörden etkilenip azalacaktır. Yumurta sağlığını etkileyen çok çeşitli faktörler...
Gebeliği sağlayamadığı için hamile kalmanın inandıklarından daha zor olduğunu deneyimler. Ne yazık ki kısırlığa katkıda bulunan birçok faktör olabilir. Sorun erkekten kadından yada her ikisinden kaynaklanabilir. Neyseki günmüzde bir çık kısırlık vakasının tedavisi vardır. Doktorunuzun...
www.meleklermekani.com
Ayrıca yumurta rezervleri için açtığımız bu konuları incele hayatım. Geçmiş olsun.
Selamlar Hayatım. Amh hormon testini pek ben sağlık ocaklarının yapacağını düşünmüyorum. Bir görüşmende fayda var. Eğer alınan kanı labaratuvara gönderiyorlar ise belki yapılabilir ama bildiğim teşekküllü bir hastane ya da labaratuvar merkezlerinde yapılıyor. Testin sonucu 1-2 günde çıkıyor. Tüp bebek merkezleri de yapıyor bu testleri. Yumurta rezervinizin olup olmadığının değerlendirilmesini mi istiyorsunuz doktor mu tavsiye etti acaba bu testi size ?
Kızlar 7 aydır bebek sahibi olmak istiyorum ama hiçbir problem olmamasına rağmen hamile kalamıyorum. Amh testi yaptırmak istiyorum sağlık ocağında yapılır mı kanla yapılıyor sonuçta?