Öncelikle merhaba birkaç gündür aklımda olan yapmak istediğim fakat Sadmin'in , Mawi'nin ne kadar doğru bulacağını bilmeden eğer hatalıysa silinmesinden gücenmeyeceğim bir konu açmak istedim burada umarım kusur işlememde kızmazlar. 🙂
Bazılarımız çok güzel burada dertlerini paylaşabiliyor ama kimisi her ne kadar nickleride olsa o yazının okişiye ait olduğu belli veya tüh keske yazmasaydım gibi lafların geçebileceğibir konu açıp çözümünü arıyor.Bende bu durumu farkettim bir çözüm buldum. 🙂
Mesela ben siteye ilk geldiğimdederdimi söylemekten çekiniyordum, eee tanımadığım kişiler bilgime ortak oluyordiye neyse saadete geleyim Melekler Mekanı adına bir formspring açtım yaniburaya Anonim olarak adınızı,nickinizi vermeden sorunuzu yazabilirsiniz diyedüşündüm. (biraz karakter sınırlaması var ama fazla değil sanırsam) 🙂
Ne dersiniz? Fakat MM yönetimibu yaptığımı beğenmez hayııır buraya yazın derdinizi derse orasına karışamamemir büyük yerden derim genede ben lafımı sonlandırarak söyleyeyim cevap isteyip yazamadığınız soruları Bu konu üzerinden bana sorabilirsiniz
(umarım bu yaptığım MM ye aykırıdeğildir ) 🙂