tuqqce Daimi Üye Üye 22 Temmuz 2008 #31 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo hulya' Alıntı: neşet ertaşmı ? lari lari lari lira lira senin aşkın yüzbinlira 😀 Genişletmek için tıkla ... Hayır şekerim öykü-berk😀 Tan.. Ağlayamam susarım yaralıyım ben Söyleyemem yazarım kendim ettim ben..
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo hulya' Alıntı: neşet ertaşmı ? lari lari lari lira lira senin aşkın yüzbinlira 😀 Genişletmek için tıkla ... Hayır şekerim öykü-berk😀 Tan.. Ağlayamam susarım yaralıyım ben Söyleyemem yazarım kendim ettim ben..
gecenin_hüznü Yeni Üye Üye 22 Temmuz 2008 #32 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlarr????sen ağlama anacım sesin yüreim dağlar?
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlarr????sen ağlama anacım sesin yüreim dağlar?
*jellibon* Daimi Üye Üye 25 Temmuz 2008 #33 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo yukardakini bilmiyorummm gaydiri guppak cemile nasıl nasıl edeyim ben sensiz kim sölüyo bende bilmiyorummm
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo yukardakini bilmiyorummm gaydiri guppak cemile nasıl nasıl edeyim ben sensiz kim sölüyo bende bilmiyorummm
kar_tanesi Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2008 #34 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo passss baskasına gecelim biz askı meleklerden caldık birbirimize sımsıkı baglandık
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo passss baskasına gecelim biz askı meleklerden caldık birbirimize sımsıkı baglandık
Hülya Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2008 #35 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo burcu güneş ela gözlerim neden ağlamış simsiyah saçların neden ağarmış
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo burcu güneş ela gözlerim neden ağlamış simsiyah saçların neden ağarmış
M Monera Forum Okuru 7 Ağustos 2008 #36 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo pass...... DeLi kızım uyan söylenenler yalan..deli kızım uyan bir tek sensin duyan
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo pass...... DeLi kızım uyan söylenenler yalan..deli kızım uyan bir tek sensin duyan
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 7 Ağustos 2008 #37 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Şebnem Ferah "...Kayıp bir bavul gibiyim hava alanında Ya da boş bir yüzme havuzu sonbaharda..."
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Şebnem Ferah "...Kayıp bir bavul gibiyim hava alanında Ya da boş bir yüzme havuzu sonbaharda..."
M Monera Forum Okuru 7 Ağustos 2008 #38 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Teoman Ne yapsan olmuyor gözüm Terk etmiyor bizi hüzün Bir macera yaşamak dediğin Küçük zamanlar harmanı Sevildiğin, üzüldüğün
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Teoman Ne yapsan olmuyor gözüm Terk etmiyor bizi hüzün Bir macera yaşamak dediğin Küçük zamanlar harmanı Sevildiğin, üzüldüğün
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 7 Ağustos 2008 #39 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo sezen aksu aşkımmm aşkım diye ağlayacaksın.... yüzünü yastıklara boş koyacaksın...
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo sezen aksu aşkımmm aşkım diye ağlayacaksın.... yüzünü yastıklara boş koyacaksın...
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 7 Ağustos 2008 #40 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo kenan doğulu alev alev yanıyorum buzlarım çözülüyor aşka gardım düşüyor,tutamıyorum korkuyorum bakışların çarpınca bana...
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo kenan doğulu alev alev yanıyorum buzlarım çözülüyor aşka gardım düşüyor,tutamıyorum korkuyorum bakışların çarpınca bana...