S Senanur0 Yeni Üye Üye 30 Haziran 2021 #1 Altımda taytım ve iç çamaşırım vardı hamile kalabilir miyim ıyı geceler Kucuk bır yerde yasıyorum arkadasım vs yok. Sıze sormak ıstedım kendı ıcımde cevabı bılsem bıle. Ikı gun once erkek arkadasımla beraberdım. Pantalonundan penısını oksadım (ozur dılerım) sonra ıslandıgını soyledı. Elıyle duzeltıp (ozur dılerım) bana dokundu ama altımda ıc camasırı ve tayıtım vardı. Bırsey olmaz degıl mı? Ihtımal yok. Imkansız
ıyı geceler Kucuk bır yerde yasıyorum arkadasım vs yok. Sıze sormak ıstedım kendı ıcımde cevabı bılsem bıle. Ikı gun once erkek arkadasımla beraberdım. Pantalonundan penısını oksadım (ozur dılerım) sonra ıslandıgını soyledı. Elıyle duzeltıp (ozur dılerım) bana dokundu ama altımda ıc camasırı ve tayıtım vardı. Bırsey olmaz degıl mı? Ihtımal yok. Imkansız
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 30 Haziran 2021 #2 Hayatım buna benzer bir soru daha vardı heralde sen mi sordun bilmiyorum ama böyle hamile kalma ihtimalin yok hayatım boşuna sıkıntı yapma.
Hayatım buna benzer bir soru daha vardı heralde sen mi sordun bilmiyorum ama böyle hamile kalma ihtimalin yok hayatım boşuna sıkıntı yapma.
S Senanur0 Yeni Üye Üye 30 Haziran 2021 #3 SadmiN' Alıntı: Hayatım buna benzer bir soru daha vardı heralde sen mi sordun bilmiyorum ama böyle hamile kalma ihtimalin yok hayatım boşuna sıkıntı yapma. Genişletmek için tıkla ... Gercekten mı?? Ben takıntılıyım o yuzden soruyorum kusura bakmayın lutfen. Sadece dedıgım gıbı oldu eve gelınce ustumu degıstım kulot vs
SadmiN' Alıntı: Hayatım buna benzer bir soru daha vardı heralde sen mi sordun bilmiyorum ama böyle hamile kalma ihtimalin yok hayatım boşuna sıkıntı yapma. Genişletmek için tıkla ... Gercekten mı?? Ben takıntılıyım o yuzden soruyorum kusura bakmayın lutfen. Sadece dedıgım gıbı oldu eve gelınce ustumu degıstım kulot vs
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 30 Haziran 2021 #4 https://www.meleklermekani.com/thre...ti-hamile-olabilir-miyim.280118/#post-1066952 Bu konuydu heralde incele hayatım.
https://www.meleklermekani.com/thre...ti-hamile-olabilir-miyim.280118/#post-1066952 Bu konuydu heralde incele hayatım.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 30 Haziran 2021 #5 Yok hayatım yok böyle ellemeyle bilmem neyle hamile kalma ihtimaliniz yok boşuna takıntı yapmayın. Kesinlikle ihtimal dahilinde değil hamile kalmanız.
Yok hayatım yok böyle ellemeyle bilmem neyle hamile kalma ihtimaliniz yok boşuna takıntı yapmayın. Kesinlikle ihtimal dahilinde değil hamile kalmanız.
S Senanur0 Yeni Üye Üye 30 Haziran 2021 #6 SadmiN' Alıntı: Yok hayatım yok böyle ellemeyle bilmem neyle hamile kalma ihtimaliniz yok boşuna takıntı yapmayın. Kesinlikle ihtimal dahilinde değil hamile kalmanız. Genişletmek için tıkla ... Konuyu da inceledim onda dokunma vs yok karsı taraftan. Okb oldugum ıcın ıste sureklı dusunuyorum. Imkansız olduguna ınanmaya calısıcam cok tesekkur ederım cok
SadmiN' Alıntı: Yok hayatım yok böyle ellemeyle bilmem neyle hamile kalma ihtimaliniz yok boşuna takıntı yapmayın. Kesinlikle ihtimal dahilinde değil hamile kalmanız. Genişletmek için tıkla ... Konuyu da inceledim onda dokunma vs yok karsı taraftan. Okb oldugum ıcın ıste sureklı dusunuyorum. Imkansız olduguna ınanmaya calısıcam cok tesekkur ederım cok
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 30 Haziran 2021 #7 İnanmaya çalışmak mı 🙂 Bitanem böyle hamile kalamazsın kendine gel lütfen
Likapam Paylaşımcı Melek 30 Haziran 2021 #8 Bu inanmamak takıntı haline getirmek bana birilerini hatırlattı