Eternity Yeni Üye Üye 9 Ekim 2008 #71 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! ooo süper cokmu var kölnden🙂 tanisalim🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 10 Ekim 2008 #72 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Ben bitane taniyorum Kölnden..... Canim ablam sesime gel bakiym ;hihi:
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Ben bitane taniyorum Kölnden..... Canim ablam sesime gel bakiym ;hihi:
S SonGuLL Yeni Üye Üye 21 Ekim 2008 #73 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Merhaba kizlar bende Frankfurtta yasiyorum
CaRiZmA Vip Melek Üye 23 Ekim 2008 #74 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Frankfurt bana hmmm söyle bi 2 saat uzaklikta Neler yaparsin Frankfurtta sevgi😀 Türkiyeden mi geldin, hep mi burdaydin
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Frankfurt bana hmmm söyle bi 2 saat uzaklikta Neler yaparsin Frankfurtta sevgi😀 Türkiyeden mi geldin, hep mi burdaydin
M m@noly@ Yeni Üye Üye 9 Kasım 2008 #75 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Ben de Almanya´dayim.Frankfurt bana... himmm... 1,5 saat falan uzaklikta. 😀
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Ben de Almanya´dayim.Frankfurt bana... himmm... 1,5 saat falan uzaklikta. 😀
SaBıR MeLeĞi Aktif Üye Üye 14 Kasım 2008 #76 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! heyy wie gehts engels naber kızlar bende geçiyodumda bi uğradım tülsü gibi 😀
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! heyy wie gehts engels naber kızlar bende geçiyodumda bi uğradım tülsü gibi 😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 14 Kasım 2008 #77 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Gut gemacht gülsüm😀 Iyi ettin😀
Elif01 Yeni Üye Üye 25 Kasım 2008 #78 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Tüm meleklere kucak dolusu selamlar... Bende Songül, dogma büyüme Almanya/Bonn sehrine yakin kücük bir yerde yasiyorum. Insallah görüsmek ve tanismak dilegiliyle... Hoscakalin...
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Tüm meleklere kucak dolusu selamlar... Bende Songül, dogma büyüme Almanya/Bonn sehrine yakin kücük bir yerde yasiyorum. Insallah görüsmek ve tanismak dilegiliyle... Hoscakalin...
CaRiZmA Vip Melek Üye 25 Kasım 2008 #79 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Hosgeldin Songül🙂 cok uzaksin bana ya😀
Elif01 Yeni Üye Üye 25 Kasım 2008 #80 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Cok hosbuldum Meryem... Sen herhalde yalnis hatirlamiyorsam Karlsruhe de yasiyorsun. Evet mesafeler uzak ama önemli olan gönüllerin bir olmasi... Hem istedikten sonra uzakliklari yakinlastirabiliriz 🙂
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Cok hosbuldum Meryem... Sen herhalde yalnis hatirlamiyorsam Karlsruhe de yasiyorsun. Evet mesafeler uzak ama önemli olan gönüllerin bir olmasi... Hem istedikten sonra uzakliklari yakinlastirabiliriz 🙂