Y yurdagül yilmaz Forum Okuru 17 Ekim 2009 #131 slmmm.arkadaslar, ben nurnbergten.44 yasindayim.temizlik firmasinda calisiyorum.cokcok memnun oldum.insallah güzel zaman geciririz.
slmmm.arkadaslar, ben nurnbergten.44 yasindayim.temizlik firmasinda calisiyorum.cokcok memnun oldum.insallah güzel zaman geciririz.
CaRiZmA Vip Melek Üye 26 Ekim 2009 #132 Koblenz cok güzel bi yeeerr bi doyasiya gezemedim 🙁 mrb yurdagül abla hosgeldin 😀
ebru58 Aktif Üye Üye 3 Kasım 2009 #133 selam bende geçen sene türkiyeye almanyadan gelin gittim şu an türkiyedeyim almanyada doğdum kölnde bazen özlüyorum almanyayı🙂
selam bende geçen sene türkiyeye almanyadan gelin gittim şu an türkiyedeyim almanyada doğdum kölnde bazen özlüyorum almanyayı🙂
J jupiter Forum Okuru 6 Kasım 2009 #138 hallo melisler wie geht es ihnen? toplanmisiniz gene 😀 amaaan bi cok melis var burdan ama buraya ugramiyolar nedense??
hallo melisler wie geht es ihnen? toplanmisiniz gene 😀 amaaan bi cok melis var burdan ama buraya ugramiyolar nedense??
Ariza Yeni Üye Üye 12 Kasım 2009 #140 emel27' Alıntı: merhaba ben frankfutta kaliyorum Genişletmek için tıkla ... Aramiza hg emel, bana yakinmissin bende Frankfurta yakin kaliyorum.
emel27' Alıntı: merhaba ben frankfutta kaliyorum Genişletmek için tıkla ... Aramiza hg emel, bana yakinmissin bende Frankfurta yakin kaliyorum.