B beklenenbebis Forum Okuru 31 Mart 2011 #1 Allah rızası için yasin okumaya varmısınız? yasin okumak 40 yasin okumak herkese çok teşekkürler.sona ermiştir. Moderatör tarafında düzenlendi: 18 Nisan 2011
gülparem Hamiş Melek 31 Mart 2011 #3 ben 6 yasin 3 de meryem suresi okurum Rabbim inş okuduğumuz bu surelerin duaların hürmetine hepimizin kucağını doldurur bebişlerle...
ben 6 yasin 3 de meryem suresi okurum Rabbim inş okuduğumuz bu surelerin duaların hürmetine hepimizin kucağını doldurur bebişlerle...
B beklenenbebis Forum Okuru 31 Mart 2011 #5 olur bembeyaz önemli olan niyettir...inş kabul olur. Moderatör tarafında düzenlendi: 31 Mart 2011
H haziran13 Yeni Üye Üye 31 Mart 2011 #6 bitanem 3 tane yasin de ben okurum... allah kabul eylesin dualarımızı inşallahhh. aminnnn
hurish Daimi Üye Üye 31 Mart 2011 #7 simdilik 3 yasin de ben alayim sonra alabilirsem tekrar alirim arkadaslar
melodi_cn Daimi Üye Üye 31 Mart 2011 #8 Kuzum sen bana 40 yasın 7 meryem suresı ve yusuf suresını yaz bana arkadaslar yusuf suresınıde okuyun 7 gun ust uste okumak cocugu olmayanlar ıcınmıs ben evdeyım okurum......
Kuzum sen bana 40 yasın 7 meryem suresı ve yusuf suresını yaz bana arkadaslar yusuf suresınıde okuyun 7 gun ust uste okumak cocugu olmayanlar ıcınmıs ben evdeyım okurum......
sea34 Yeni Üye Üye 1 Nisan 2011 #10 2 yasin de ben okurum...yusuf we meryem suresini de bulabilirsem 7 şerde onları okurum...