M Misafir Melek Forum Okuru 16 Mayıs 2010 #41 TEŞ tuqqce' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... güzel olmuş ellerine sağlik
M Misafir Melek Forum Okuru 23 Mayıs 2010 #42 süper ama elim koptu super ama elim koptu bizim oretmen allahın 99 ismini anlamıyla yazın dediydi yazana kadar ellerim koptu🙁🙁😀
süper ama elim koptu super ama elim koptu bizim oretmen allahın 99 ismini anlamıyla yazın dediydi yazana kadar ellerim koptu🙁🙁😀
Z ZEYNEP BOZKURT Forum Okuru 24 Mayıs 2010 #43 saolun walla allah razı olsun sizden ellerinize sağlık din kültürü ödevimi bitirmiş oldum
Y yelizanjo Forum Okuru 13 Haziran 2010 #44 tavsiyee okudum ve öğrendim 99'u da ezberimde üstümden büyyüüük bi yük kalktı çok mutluyum herkese tavsiye edrim
tavsiyee okudum ve öğrendim 99'u da ezberimde üstümden büyyüüük bi yük kalktı çok mutluyum herkese tavsiye edrim
M Misafir Melek Forum Okuru 13 Haziran 2010 #45 melek 🙂 ALLAH'ın 99 ismi de birbirinden güzel.Bu ara da KANDİLİNİZ mubarek olsun. 🙂
M Misafir Melek Forum Okuru 29 Haziran 2010 #46 zor değil bnde ilk öle dedm ama içindn geliosa her şey olur bunu hiç unutmayın arkadaşlar