K Kayıtsız Üye Forum Okuru 1 Kasım 2012 #201 cok guzel cok cok cok cok cok cok cok cok sayılamayacak kadar guzel olmus yani ALAH`IMIZIN böyle isimlerini orenmek cok iyidır cok beğendim puanım sonsuz sayı 😀
cok guzel cok cok cok cok cok cok cok cok sayılamayacak kadar guzel olmus yani ALAH`IMIZIN böyle isimlerini orenmek cok iyidır cok beğendim puanım sonsuz sayı 😀
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 22 Kasım 2012 #202 güzel ama sonunda haberler bölümü olmadı çünkü alahın isimlerinin yanına pek hoş olmayan kadınların reklamları geliyor. Bi ayarlarsanız iyi olur.
güzel ama sonunda haberler bölümü olmadı çünkü alahın isimlerinin yanına pek hoş olmayan kadınların reklamları geliyor. Bi ayarlarsanız iyi olur.
G GÜLNUR GÖKTAŞ Forum Okuru 30 Kasım 2012 #203 ben bilmiyordum ALLAH ın 99 ismini okudum ve hepsini öğrendim çok teşekkür ederim ve ellerinize sağlık
ben bilmiyordum ALLAH ın 99 ismini okudum ve hepsini öğrendim çok teşekkür ederim ve ellerinize sağlık
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 5 Aralık 2012 #205 tkr ödevime yardımcı oldunuz ama arkadaşlar anlamsız ve boş yere mesajlar yazmayın lütfen
5 5.sınıf Forum Okuru 10 Aralık 2012 #206 lütfen cevaplayınız iyi akşamlar ben 5.sınıf öğrencsiyim.ödevimi sizin sitenizden yaptım.öğretmenimiz kaynak olarak kişi ismi istedi adınız veya sizin yararlandığınız kaynak kitaplar varsa isimlerini öğrenebilirmiyim şimdiden teşekkürler.
lütfen cevaplayınız iyi akşamlar ben 5.sınıf öğrencsiyim.ödevimi sizin sitenizden yaptım.öğretmenimiz kaynak olarak kişi ismi istedi adınız veya sizin yararlandığınız kaynak kitaplar varsa isimlerini öğrenebilirmiyim şimdiden teşekkürler.