Y yilay_sahkok Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2008 #11 Cevap: Allah Aşkına Ne Yapim Ben hem laf et insanlığımıza hem bir özür bile dileme yazıkkk
MEÇHUL Daimi Üye Üye 29 Ekim 2008 #12 Cevap: Allah Aşkına Ne Yapim Ben tek diyebileciğim önce kendi insanlığına bak....sonra konuş seni insan bilip aramıza aldık insafsızlık yaptın.allah akıl fikir versin gerçi versede sen anlamzsın...seni kınıyorumm....
Cevap: Allah Aşkına Ne Yapim Ben tek diyebileciğim önce kendi insanlığına bak....sonra konuş seni insan bilip aramıza aldık insafsızlık yaptın.allah akıl fikir versin gerçi versede sen anlamzsın...seni kınıyorumm....
masumkız Yeni Üye Üye 29 Ekim 2008 #14 Cevap: Allah Aşkına Ne Yapim Ben osledim17' Alıntı: Ya Of Ya Ne Biçim Insansınız Hiç Mi Cevap Yazılmaz Ya 🙁( Genişletmek için tıkla ... nebiçim insanmıyız??? sen böle hitap edemssin kimseye kusura bakma madem nebiçim insalarız ozaman git obiçim insanlara derdini aç
Cevap: Allah Aşkına Ne Yapim Ben osledim17' Alıntı: Ya Of Ya Ne Biçim Insansınız Hiç Mi Cevap Yazılmaz Ya 🙁( Genişletmek için tıkla ... nebiçim insanmıyız??? sen böle hitap edemssin kimseye kusura bakma madem nebiçim insalarız ozaman git obiçim insanlara derdini aç
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 16 Mayıs 2011 #16 .... o ne biçim iş laaa sana Allah yardım etsn bacım kuldan kula gelecek yardım ne olablrrr