Alışığım gitmelere

KızılÖtesi

Aktif Üye
Üye
Alışığım gitmelere
Alışığım gitmelere.ne canım yanıyor ne de gözlerimden tek bir damla yaş akıyor...sadece boş gözlerle bakıyorum gidenin arkasından ve sadece bitenin arkasından gülümsüyorum..
Belkide yetinmeyi öğrendim hayatın verdiği kadarıyla,biliyorumki ne bu ilk gidiş ne de son biten olucak....
Yetinmeyi bilirmisin sana verdiği kadarıyla hayatın..bilsende bilmesende yara bere içinde bu yollardan geçeceksin..
Belkide oynamak istdiğin bir oyundu bu..önce habersiz ve dönüşü olmayacağını söylediğin bir kaçış..ardından seni seviyorumla geri dönüşler bana yaşattığın..Tam yaraları kapatmaya çalışırken yüreğim,yeniden karşıma çıkışlar..beraberinde yine birsürü yalanlar,yanında yeni ihanetler,peşinde yendien anlamsız yalanlar..usandım bu oyunlardan,bıktım bu bitmez tükenmez arkadan vuruşlardan...
Kazanmayı isterdim kaybetmeyi değil ama olmadı yar.kendini kayırıyor her insan önce bu yüzden aşk a kıyar..
Tekrar gideceksen benden sevgili,yine kandıracaksan beni..yeterki giderken bu kez beni bana bırak..seni yüreğimde açtığım bembeyaz sayfalara yazdım..artık onu ne sen ne de bir başkası kirletebilir.ne olur sevgili beni bana bırak ve git! çünkü ne seni nede sevdanı istemiyorum artık anlıyomusun..

ALINTI

Geri