Aldatılıyor muyum
Selam melişler...bu aralar pek keyfim yok kafamı kurcalayan içimi kemirenler var...bugün sevdiğim adamla buluştum herşey güzeldi sonra bir telefon geldi actıı çok rahat konuştu ve bagırdı arayana sonra kim die sordugumda indirimli ucak bileti varmış almanyaya istermisin diye soruyorlar dedi sonra tmm dedim tekrar teli caldı rahatsız etmeyin diye bagırdı bişey demedim sadece baktım bu konuşma bana hiç normal gelmedi...sonra telefonunu istedim içim kurtlandı ya bir kere vermem dedi kalktı lavaboya gitti sonra telini önüme koydu al bak dedi bende neden şimdi demin değil de diye cıkıştım alakası yok falan dedi neyi sildin bu telefondan dürüstce de dedim yok bişeyy gercekten dedi o an öle kötü oldum kii lavaboya gidip agladım...sonra eve geldim buna sürekli sordum aslında sacmaladım aldatsa aldattım mı diyecek ...neyse bunun facesine girdim ilişki yok yazıyordu elim ayagım boşaldı resmen sonra arkadaş listesine baktım 142 erkek 1 kız vardıı o kızı tanımıyorum aradım sordum yok gercekten tanımıyorum yeminler falan etti inanmadım ve bitirdim herşeyi cünkü bişeyler varr biliyorum şuram şu yüreğim hissediyor...inanmadım...birde bana face kapatılmış sen mi kapattın diye hesap sordu..ben mi abartıyorum yoksa ters giden birşeyler mi var yardımlarınızı bekliyorum melişler...