Akıntım Var Kasıklarımda Ağrı Hamilemiyim
Hamilemiyim
ben hamilemiyim akıntım var kasıklarımda ağrı var falı
Merhaba arkadaşlar,çok heycanlıyım, hamilemiyim bir kaç gündür karnımda bişeyler hissediyorum ama eşimi bu sefer ümitlendirmemek için ona hiç bir şey söylemedim. regl günümün gelmesini bekliyorum. acaba gecikecek mi🙂🙂🙂
ımmm
öncelikle gaz problemi oluştu sanki
gögüslerimde aç ama çok az dolgunluk hissediyorum
karnımın alt bölgesinde arada bir can yakmayacak kasılmalar oluyor
evet idrara çok çıkıyorum ama malum yaz nedeniyle çok fazla su vs. içiyorum ondan olabilir diye düşünüyorum.
sizce ben hamilemiyim.
bunu çok istiyorum ama kaç senedir deniyorum olmuyor 🙁
bu ayda olmazsa doktora gıdeceğim artık.
Hamilemiyim ?
Hamilemiyim Gebelik bilgileri sitemizde Hamile miyim Hesaplama Hamilelik Belirtileri ovulasyon yumurtlama günü çin takvimi hakkında bilgiler vermektedir
Hamilemiyim? Değilmiyim? Nasıl Anlarım
Acaba hamilemiyim? yoksa hamile değilmiyim? hamile olup olmadığımı nasıl anlarım gibi soruların cevapları bu radan paylaşılıyor.
ben hamilemiyim akıntım var kasıklarımda ağrı var falı
Merhaba arkadaşlar,çok heycanlıyım, hamilemiyim bir kaç gündür karnımda bişeyler hissediyorum ama eşimi bu sefer ümitlendirmemek için ona hiç bir şey söylemedim. regl günümün gelmesini bekliyorum. acaba gecikecek mi🙂🙂🙂
ımmm
öncelikle gaz problemi oluştu sanki
gögüslerimde aç ama çok az dolgunluk hissediyorum
karnımın alt bölgesinde arada bir can yakmayacak kasılmalar oluyor
evet idrara çok çıkıyorum ama malum yaz nedeniyle çok fazla su vs. içiyorum ondan olabilir diye düşünüyorum.
sizce ben hamilemiyim.
bunu çok istiyorum ama kaç senedir deniyorum olmuyor 🙁
bu ayda olmazsa doktora gıdeceğim artık.
Hamilemiyim ?
Hamilemiyim Gebelik bilgileri sitemizde Hamile miyim Hesaplama Hamilelik Belirtileri ovulasyon yumurtlama günü çin takvimi hakkında bilgiler vermektedir
Hamilemiyim? Değilmiyim? Nasıl Anlarım
Acaba hamilemiyim? yoksa hamile değilmiyim? hamile olup olmadığımı nasıl anlarım gibi soruların cevapları bu radan paylaşılıyor.
Moderatör tarafında düzenlendi: