T
TİTAN
Forum Okuru
Ahmet Maranki'den İshal Kesici Kür
Ahmet Maranki ishal tedavisi
Ahmet Maranki ishal kesici kür
Yediklerinize dikkat etmediniz ve midenizi mi bozdunuz melekler ? O halde Ahmet Maranki'nin tavsiyesi ishal tedavi eden kürler tam size göre. Buyrun.. 🙂
İshal durumunda ayva, kestane, muşmula, muz, nar, karadut ve elma daha sık tüketilmelidir.
Adaçayı, papatya, nane, kekik, palamut kabuğu, mersin yaprağı ve meyvesi, böğürtlen yaprağı, asma yaprağı ve altınbaş otu çayları içilmelidir.
* İncir yaprağı kaynatılıp, içilir.
* 1 Bardak kaynar suya, 4-6 gram karanfil kökü konulur. 5-10 dakika kaynatılıp, günde 2-3 bardak içilir.
* Günde 3-5 elma sıkılıp, suyu içilir.
* Bir bardak kaynar suya 2 gram köpek dili kökü konulur. Soğuduktan sonra günde 3 defa 1 tatlı kaşığı içilir.
* 1 Bardak suya, 10-20 gram parçalanmış taze veya kavrulmuş pelit konulur. 10 dakika kaynatılıp içilir.
* 8 kilo kaynar su içine 500 gram sarı kantaron konulur. 40 dakika kaynatılıp süzülür. Sabah, akşam, öğle yemeklerden 1 saat önce 1 bardak içilir.
* 1 Bardak kaynar suya, 10 gram funda konulur. 10 dakika bekletilip, günde 2-3 bardak içilir.
Ahmet Maranki ishal kesici kür
Yediklerinize dikkat etmediniz ve midenizi mi bozdunuz melekler ? O halde Ahmet Maranki'nin tavsiyesi ishal tedavi eden kürler tam size göre. Buyrun.. 🙂
İshal durumunda ayva, kestane, muşmula, muz, nar, karadut ve elma daha sık tüketilmelidir.
Adaçayı, papatya, nane, kekik, palamut kabuğu, mersin yaprağı ve meyvesi, böğürtlen yaprağı, asma yaprağı ve altınbaş otu çayları içilmelidir.
* İncir yaprağı kaynatılıp, içilir.
* 1 Bardak kaynar suya, 4-6 gram karanfil kökü konulur. 5-10 dakika kaynatılıp, günde 2-3 bardak içilir.
* Günde 3-5 elma sıkılıp, suyu içilir.
* Bir bardak kaynar suya 2 gram köpek dili kökü konulur. Soğuduktan sonra günde 3 defa 1 tatlı kaşığı içilir.
* 1 Bardak suya, 10-20 gram parçalanmış taze veya kavrulmuş pelit konulur. 10 dakika kaynatılıp içilir.
* 8 kilo kaynar su içine 500 gram sarı kantaron konulur. 40 dakika kaynatılıp süzülür. Sabah, akşam, öğle yemeklerden 1 saat önce 1 bardak içilir.
* 1 Bardak kaynar suya, 10 gram funda konulur. 10 dakika bekletilip, günde 2-3 bardak içilir.