Ahmet Maranki tansiyon düşürmek

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
Ahmet Maranki tansiyon düşürmek
ahmet maranki tansiyon düşürmek ahmet maranki tansiyon yüksekliği
ahmet maranki tansiyon düşürmek, ahmet maranki tansiyon yüksekliği, ahmet maranki tansiyon tedavisi,


Prof. Dr. Ahmet Maranki'nin tansiyon düşüren önerilerine ve uygulamalarına yer verdik bu yazımızda Melek'ler.

84d9b321b87560.jpg


Sağlıklı bir insanda, normal tansiyon değerleri 120-80 olmalıdır. Büyük tansiyon veya küçük tansiyonun normalden fazla olması Hipertansiyondur.

Genellikle büyük ve küçük tansiyon birlikte yüksektir. Hipertansiyon tanısı için büyük ve küçük tansiyondan birisinin normalden yüksek olması yeterlidir.

Ahmet Maranki Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon) ile ilgili bazı önerilerde bulunuyor.

Ahmet Maranki, yüksek tansiyonun ciddi bir hastalık olduğunu ve yüksek tansiyonu olanların, hayvani besinleri azaltılıp, nebati besinlere ağırlık vermelerini, günlük tuz tüketiminde bir çay kaşığının onda birini geçmemelerini dile getiriyor. Sarımsak, alıç çayı, limon, zeytin yaprağı çayının tansiyonu düşürücü özelliği olduğunu da söylüyor.

Ahmet Maranki’nin Yüksek Tansiyon için Bitki Reçeteleri :

* Sabahları aç karnına 4-5 adet ceviz içinin yenmesi tansiyonu düşürücü etkiye sahiptir.

* Günde 3-4 diş sarımsak yenilirse tansiyonun düşmesine olumlu etki eder.

* Bir bardak kaynar suyun içerisine, 3-4 gram ardıç tohumu atılır. 10 dakika boyunca demlenmesi beklenir. Daha sonra günde 2-3 su bardağı içilir.

* Haftada 1 gün boyunca sadece portakal yenilip,başka hiç bir şey yenmez.

* Alıç, kalbi güçlendiren, kan basıncını düzenleyen ve hiçbir yan etkisi olmayan bir meyvedir. Günde 2-3 bardak alıç çayı bal ile tatlandırılarak aç karnına veya öğün aralarında içilmelidir.

* Biberiye çayı, düşük tansiyon için etkili bir formüldür.

* 1 çay kaşığı ince bir şekilde kıyılmış ökse otu, 1 bardak soğuk suda 8-10 saat kadar demlenir. Bu çaydan tatlandırılmadan aç karnına içilir.

* Her yemekten önce 100-150 gram çilek yenir.

* 500 gram su içerisine 3 adet soğan ince bir şekilde doğranır. 1 gece bekletilip süzülmelidir. Günde 1 fincan yemeklerden yarım saat önce içilir.

* Bir bardak kaynar su içersine 4-5 gram kimyon eklenip, 10 dakika demlenmesi beklenir. Bu çaydan günde 2-3 bardak içilir.
 
Geri
Üst