zuzus:) Yeni Üye Üye 8 Şubat 2008 #1 Ah AŞk Ahhhhhhhhhhh ah aşk ahhhhhhhhhhh ah ask be aşk aşık olan kuşu böceği seven sevgiyi tadan beri gelsin bacılarr. hadi bakalım kimler gelcek sevgisiz aşksız yaşayamayanlar toplanalım buraya sevgi çemberi oluşturalım nedersiniz.
ah aşk ahhhhhhhhhhh ah ask be aşk aşık olan kuşu böceği seven sevgiyi tadan beri gelsin bacılarr. hadi bakalım kimler gelcek sevgisiz aşksız yaşayamayanlar toplanalım buraya sevgi çemberi oluşturalım nedersiniz.
mislinay Yeni Üye Üye 9 Şubat 2008 #2 Ce: Ah AŞk Ahhhhhhhhhhh eeee geldim ama daha kimse gelmemiş neden acep kuşu böcüğü aşkı seven yokmuymuş başkaaa 🙂
Ce: Ah AŞk Ahhhhhhhhhhh eeee geldim ama daha kimse gelmemiş neden acep kuşu böcüğü aşkı seven yokmuymuş başkaaa 🙂
zeyna Yeni Üye Üye 11 Şubat 2008 #3 Ce: Ah AŞk Ahhhhhhhhhhh asıgımm deliler gibi ama enisteniz duymasın neme lazım sımartmayayım adamı 🙂
zuzus:) Yeni Üye Üye 26 Şubat 2008 #4 Ce: Ah AŞk Ahhhhhhhhhhh ayyyy neden kimse yok burda hiç bişey sevmiyosunuz demekkiiiiiiiiiii
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 26 Şubat 2008 #5 Ce: Ah AŞk Ahhhhhhhhhhh bende bende asıgım hemde delıler gıbı tabı karsılıgınıda alıyorum hıc bıs tek tarafla olmaz dımııı
Ce: Ah AŞk Ahhhhhhhhhhh bende bende asıgım hemde delıler gıbı tabı karsılıgınıda alıyorum hıc bıs tek tarafla olmaz dımııı
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 4 Mart 2008 #6 Ce: Ah AŞk Ahhhhhhhhhhh Gercekten ya ah ask ah bende deliler gibi asigim...
zuzus:) Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #7 Ce: Ah AŞk Ahhhhhhhhhhh bende aşığım aşıkkkkkkk. kocam seni çok seviyorum bunu göremezsin tabii ama ben genede yazayım buraya. 🙂
Ce: Ah AŞk Ahhhhhhhhhhh bende aşığım aşıkkkkkkk. kocam seni çok seviyorum bunu göremezsin tabii ama ben genede yazayım buraya. 🙂
B burcuşule77 Yeni Üye Üye 15 Mart 2008 #8 Ce: Ah AŞk Ahhhhhhhhhhh bende hala aşığım kocama 12 yıldır nasıl hala aşık olabilirim diye kendim kendime bile şaşırıyorum.🙂🙂kocacığım seni seviyorum😛arty:
Ce: Ah AŞk Ahhhhhhhhhhh bende hala aşığım kocama 12 yıldır nasıl hala aşık olabilirim diye kendim kendime bile şaşırıyorum.🙂🙂kocacığım seni seviyorum😛arty: