»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 24 Temmuz 2009 #1 Adinizi yazin, evinizi görün ... Evet meleklerim yanlis okumadiniz, adinizi yazip, evinizi görüyorsunuz 🙂 Umarim siz benden daha sanslisinizdir, bana cikan ev cünkü bu Buyrun simdi sira sizde Meleklerim 😀 Where do you feel at home?
Evet meleklerim yanlis okumadiniz, adinizi yazip, evinizi görüyorsunuz 🙂 Umarim siz benden daha sanslisinizdir, bana cikan ev cünkü bu Buyrun simdi sira sizde Meleklerim 😀 Where do you feel at home?
zaga Üye Üye 24 Temmuz 2009 #2 senin ev yine güzel baksana benim yatacak yerim bile yok,yarından sonra bir çatısını bile tutturamadığım ismimi değiştiriyorum
senin ev yine güzel baksana benim yatacak yerim bile yok,yarından sonra bir çatısını bile tutturamadığım ismimi değiştiriyorum
kaprisli Yeni Üye Üye 30 Ağustos 2009 #5 Az bana çıkana bak yaaaa sabahın köründe ne güzel moral oldu gülim mi ağlim miii yaaa :minik::minik:😀:zuha:
Az bana çıkana bak yaaaa sabahın köründe ne güzel moral oldu gülim mi ağlim miii yaaa :minik::minik:😀:zuha:
Gül Hanım Yeni Üye Üye 19 Aralık 2009 #10 CaRiZmA' Alıntı: oteeeeeeelllll Genişletmek için tıkla ... ooooooo en zengin sensin canım:laugh::laugh:
CaRiZmA' Alıntı: oteeeeeeelllll Genişletmek için tıkla ... ooooooo en zengin sensin canım:laugh::laugh: