Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 17 Aralık 2007 #1 Adınızı Hiyeroglifle Yazın hiyeroglifle adını yaz hiyeroglif TIKLA Girin ve 1 no'lu kutuya adınızı yazın (Türkçe karakterler kullanmayın) inscribe butonuna basın isminiz Mısır Hiyeroglif yazısıyla yazılacak....
hiyeroglifle adını yaz hiyeroglif TIKLA Girin ve 1 no'lu kutuya adınızı yazın (Türkçe karakterler kullanmayın) inscribe butonuna basın isminiz Mısır Hiyeroglif yazısıyla yazılacak....
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 17 Aralık 2007 #2 Ce: Adınızı Hiyeroglifle Yazın BİLGE İşte Bilge'nin yazılışı... Yalnız parça parça kopyalamaya ve kaydetmeye izin veriyor. O yüzden tamamını seçip kopyalayın...
Ce: Adınızı Hiyeroglifle Yazın BİLGE İşte Bilge'nin yazılışı... Yalnız parça parça kopyalamaya ve kaydetmeye izin veriyor. O yüzden tamamını seçip kopyalayın...
ms_enemy Yeni Üye Üye 17 Aralık 2007 #3 Ce: Adınızı Hiyeroglifle Yazın HİLAL 🙂 Son düzenleme: 17 Aralık 2007
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 15 Ocak 2008 #5 Ce: Adınızı Hiyeroglifle Yazın buda benimki
sule Yeni Üye Üye 27 Mart 2008 #8 Ce: Adınızı Hiyeroglifle Yazın sule, your name in hieroglyphs is paylasim icin tesekkurler
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 30 Mart 2008 #9 Ce: Adınızı Hiyeroglifle Yazın ben bunu yaptım komık oluyo🙂 emegıne saglık