K Kayıtsız Üye Forum Okuru 23 Kasım 2012 #51 arkadaşlar benimde adetim 6 kasımda bitti.. bitiminden sonraki günlerde ilişkiye girdim eşimle acaba bende hamile kalmışmıyımdır...ne dersiniz???
arkadaşlar benimde adetim 6 kasımda bitti.. bitiminden sonraki günlerde ilişkiye girdim eşimle acaba bende hamile kalmışmıyımdır...ne dersiniz???
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 27 Kasım 2012 #52 merve ya biz eşimle adetden sonra 2 günde bir 2 haftadır ilişkiye giriyoruz sabah bulantım oluyor ve arada kasığım ağrıyo lütfen cevap verirmisinzzzzzzz 🙁
merve ya biz eşimle adetden sonra 2 günde bir 2 haftadır ilişkiye giriyoruz sabah bulantım oluyor ve arada kasığım ağrıyo lütfen cevap verirmisinzzzzzzz 🙁
H huzursokaqı Üye Üye 29 Kasım 2012 #53 olblır htta regle bır gun kla bıle hamıle kalabılırsınız nezaman yumurtlayacagınız bellı olmaz onu ıyı ogrenın
olblır htta regle bır gun kla bıle hamıle kalabılırsınız nezaman yumurtlayacagınız bellı olmaz onu ıyı ogrenın
E eslanda Forum Okuru 4 Ocak 2013 #54 adetım bıttı ılskıye gırdık esımle 15 gun oldu kan testı yaptırsam cıkarmı acaba bebek olu olmadıgı??????
adetım bıttı ılskıye gırdık esımle 15 gun oldu kan testı yaptırsam cıkarmı acaba bebek olu olmadıgı??????
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 6 Şubat 2013 #55 adetten hemen sonra hamile kalma olasılıgı oldukca yuksek benımde oyle oldu
M modelll Forum Okuru 17 Nisan 2013 #57 18 yaşındayım adet günümden 3 gün sonra sevgilimle ilişkiye girdim ve girdikten 2 gün sonraa çok az bi damla kahverengi kan geldi bi sorun olabilirmi.
18 yaşındayım adet günümden 3 gün sonra sevgilimle ilişkiye girdim ve girdikten 2 gün sonraa çok az bi damla kahverengi kan geldi bi sorun olabilirmi.
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 22 Mayıs 2013 #58 bebek peki doktor 6 ay bekleyin söylüyor hemen kamile kalırsınız çünkü rahim duzelsin diye
H hazal peri Forum Okuru 22 Haziran 2013 #60 mrb benim adetim her ay 6 gün öne atıyo ve 3 gün sürüyo ve adet bitiminden 2 gün sonra ilişkiye korunmasız girdik şimdi hamile kalmış olabilirmiyim yani 25 günde bir adet görüyorum anlamadım hesaplamadan
mrb benim adetim her ay 6 gün öne atıyo ve 3 gün sürüyo ve adet bitiminden 2 gün sonra ilişkiye korunmasız girdik şimdi hamile kalmış olabilirmiyim yani 25 günde bir adet görüyorum anlamadım hesaplamadan