N Numam Forum Okuru 10 Ağustos 2019 #201 Merhaba 8 Ağustos eşimle ilişki yaptık içine boşaldım adetin bittiği zaman hemen yaptık akşamı. Sprel takılı olduğu halde hamile olma şansı varmıdır.
Merhaba 8 Ağustos eşimle ilişki yaptık içine boşaldım adetin bittiği zaman hemen yaptık akşamı. Sprel takılı olduğu halde hamile olma şansı varmıdır.
Likapam Paylaşımcı Melek 12 Ağustos 2019 #202 Numam' Alıntı: Merhaba 8 Ağustos eşimle ilişki yaptık içine boşaldım adetin bittiği zaman hemen yaptık akşamı. Sprel takılı olduğu halde hamile olma şansı varmıdır. Genişletmek için tıkla ... Spiralde problem yoksa yani kayma filan olmamışsa hamile kalmaz
Numam' Alıntı: Merhaba 8 Ağustos eşimle ilişki yaptık içine boşaldım adetin bittiği zaman hemen yaptık akşamı. Sprel takılı olduğu halde hamile olma şansı varmıdır. Genişletmek için tıkla ... Spiralde problem yoksa yani kayma filan olmamışsa hamile kalmaz
Uzman SühaN Administrator 15 Ağustos 2019 #203 Numam' Alıntı: Merhaba 8 Ağustos eşimle ilişki yaptık içine boşaldım adetin bittiği zaman hemen yaptık akşamı. Sprel takılı olduğu halde hamile olma şansı varmıdır. Genişletmek için tıkla ... Spiral sıklıkla tercih edilen etkili doğum kontrol yöntemlerinden biridir. Spiral doğru konumlandırıldıysa , kayma söz konusu değilse gebelik söz konusu olmaz.
Numam' Alıntı: Merhaba 8 Ağustos eşimle ilişki yaptık içine boşaldım adetin bittiği zaman hemen yaptık akşamı. Sprel takılı olduğu halde hamile olma şansı varmıdır. Genişletmek için tıkla ... Spiral sıklıkla tercih edilen etkili doğum kontrol yöntemlerinden biridir. Spiral doğru konumlandırıldıysa , kayma söz konusu değilse gebelik söz konusu olmaz.