Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
korunmasız ilişki yaşadınız mı? Ya da korunma hapı filan kullandıysanız adetinizin düzeni değişebilir. Ama yerleşme kanaması da olabilir diye düşünüyorum. Kanama şekliniz ve miktarı önemli burada.
korunmasız ilişki yaşadınız mı? Ya da korunma hapı filan kullandıysanız adetinizin düzeni değişebilir. Ama yerleşme kanaması da olabilir diye düşünüyorum. Kanama şekliniz ve miktarı önemli burada.
İnşallah canım inşallah bizde şans yok kesin yine değilimdir kısmet artık umudum yok değil ne zamn kısmet olur artık bilemem ama bir şeyi çok iyi biliyorum ki rabbim geleceği gören bilen gelecekte ne olur bilemem hayırlısını versin
yerleşme kanaması zaten adete 1 hafta kala ya da adet günlerine yakın olabilir ama herkeste yerleşme kanaması olacak diye bir kural yok biraz daha sabredebilirsen adetini bekle
yerleşme kanaması zaten adete 1 hafta kala ya da adet günlerine yakın olabilir ama herkeste yerleşme kanaması olacak diye bir kural yok biraz daha sabredebilirsen adetini bekle