Uzman SühaN
Administrator
Adetliyken vajinal fitil kullanılırmı?
Fitilin etkisi azalır. Ayrıca fitil de bulunan ilacın ne olduğu da önemlidir.
Vajinal ovül yani fitil denilen ilaçlar adet döneminde kullanılmaz çünkü adet kanaması ile beraber ilaç dışarıya akar ve vajina içerisinde kan olduğu için göstermesi gereken etkisi tam gösteremez. Bu nedenle kanamanız tam olarak bitince fitilleri kullanmaya devam etmelisiniz. (Doktorunuz aksi bir durum belirtmemişse) Çok az lekelenme, bir iki damla kanama olan günlerde fitiller kullanılabilir.
Adetliyken vajinal fitil kullanılmaz. Çünkü kullanılsa bile faydasını göremezsiniz. Adetli iken kullanmanız tavsiye edilmez. uzman doktorlarında bu konuda her zaman doğru olarak bilgileri sizler için aldık ve sizler için sitemizde paylaştık.
Vajinal ovül yani fitil denilen ilaçlar adet döneminde kullanılmaz çünkü adet kanaması ile beraber ilaç dışarıya akar ve vajina içerisinde kan olduğu için göstermesi gereken etkisi tam gösteremez. Bu nedenle kanamanız tam olarak bitince fitilleri kullanmaya devam etmelisiniz. (Doktorunuz aksi bir durum belirtmemişse) Çok az lekelenme, bir iki damla kanama olan günlerde fitiller kullanmanız tavsiye edilir adetli kadınların vajinal fitil kullanmaları doğru değildir kullanması halinde fayda vermeyeceğini uzman doktorlar açıklamıştır.
Adetliyken vajinal fitil kullanılırmı?
adet döneminde vajinal fitil kullanılırmı, adet döneminde vajinal fitil kullanmak sakıncalımı, mens döneminde vajinal fitil kullanılırmı,mens döneminde vajinal fitil kullanımı hakkında bilgilerVajinaya vajinal fitil nasıl kullanılır ?
Vajinaya fitil nasıl konulur melek kadınlar kulübü vajinaya fitil nasıl yerleştirilir forum'da. Kızlar vajinal mantar yüzünden doktorum vajinal fitil verdi ilk defa bu şeyi kullanacağım acaba nasıl kullanılıyor fikir verecek olan var mı vajinaya fitil nasıl konulur yanlış bir şey yapmak...
www.meleklermekani.com
Adet döneminde hazneden fitil kullanmak doğrumudur bir sakıncası var mıdır?
Fitilin etkisi azalır. Ayrıca fitil de bulunan ilacın ne olduğu da önemlidir.
Vajinal ovül yani fitil denilen ilaçlar adet döneminde kullanılmaz çünkü adet kanaması ile beraber ilaç dışarıya akar ve vajina içerisinde kan olduğu için göstermesi gereken etkisi tam gösteremez. Bu nedenle kanamanız tam olarak bitince fitilleri kullanmaya devam etmelisiniz. (Doktorunuz aksi bir durum belirtmemişse) Çok az lekelenme, bir iki damla kanama olan günlerde fitiller kullanılabilir.
Vajinaya fitil nasıl yerleştirilir?
vajinal fitil nedir,vajinal fitil nasıl kullanılır resimli vajinal fitil rahime nasıl yerleştirilir,vajinal fitil kullanımı hakkında bilgiler Kadınlarda vajinal akıntı yani vajinit tedavisi için konunun uzmanı olan hekimler tarafından genellikle vajinal fitil tedavisi uygulanmaktadır. Vajinal...
www.meleklermekani.com
Mixovul fitil nasıl kullanılır kullananlar cevaplar mı lütfen
Arkadaşlar doktor bana fitil verdi mixovul ama dışında laylon posetli bunu nasıl kalıcam ben vajinaya laylon cıkartıcam mi ici kremsi sıvı ama nasıl olacak ben anlamadım.bilen yardımcı olabilir mi
www.meleklermekani.com
Adetliyken vajinal fitil kullanılmaz. Çünkü kullanılsa bile faydasını göremezsiniz. Adetli iken kullanmanız tavsiye edilmez. uzman doktorlarında bu konuda her zaman doğru olarak bilgileri sizler için aldık ve sizler için sitemizde paylaştık.
Vajinal ovül yani fitil denilen ilaçlar adet döneminde kullanılmaz çünkü adet kanaması ile beraber ilaç dışarıya akar ve vajina içerisinde kan olduğu için göstermesi gereken etkisi tam gösteremez. Bu nedenle kanamanız tam olarak bitince fitilleri kullanmaya devam etmelisiniz. (Doktorunuz aksi bir durum belirtmemişse) Çok az lekelenme, bir iki damla kanama olan günlerde fitiller kullanmanız tavsiye edilir adetli kadınların vajinal fitil kullanmaları doğru değildir kullanması halinde fayda vermeyeceğini uzman doktorlar açıklamıştır.
İltahap için fitil kullananlar
merhaba , doktor bana fitil verdi vajinal iltihaplan dolayı mantar sanirim , üç gündür falan kullanıyorum, aksam koyuyorum sabahtan akşama kadar sarımsı akıntı geliyor , acaba fitil iltihabı mi sokuyor boyle mi olması gerkiyor hic kullanmadim ilk defa sizce normal mi
www.meleklermekani.com
Moderatör tarafında düzenlendi: