A Ayşe2727 Forum Okuru 25 Temmuz 2019 #11 Likapam' Alıntı: Bazı durumlarda kan gelebilir eğer yoğunsa dr görün kist miyom yada hormonlardan olabilir banada bi keresinde öyle olmuştu bir hafta arayla adet olmuştum ama ben tatilde olduğum için dr gidemedim Genişletmek için tıkla ... Çok yoğun gelmedi ya ve kısa sürdü yani sorun yoktur inşallah bende doktora gidemicem ama yardımcı olduğunuz için teşekkürler
Likapam' Alıntı: Bazı durumlarda kan gelebilir eğer yoğunsa dr görün kist miyom yada hormonlardan olabilir banada bi keresinde öyle olmuştu bir hafta arayla adet olmuştum ama ben tatilde olduğum için dr gidemedim Genişletmek için tıkla ... Çok yoğun gelmedi ya ve kısa sürdü yani sorun yoktur inşallah bende doktora gidemicem ama yardımcı olduğunuz için teşekkürler
Likapam Paylaşımcı Melek 25 Temmuz 2019 #12 Ayşe2727' Alıntı: Çok yoğun gelmedi ya ve kısa sürdü yani sorun yoktur inşallah bende doktora gidemicem ama yardımcı olduğunuz için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım
Ayşe2727' Alıntı: Çok yoğun gelmedi ya ve kısa sürdü yani sorun yoktur inşallah bende doktora gidemicem ama yardımcı olduğunuz için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım
Y Y1171₺₺::) Forum Okuru 11 Aralık 2021 #13 Ayşe2727' Alıntı: Çok yoğun gelmedi ya ve kısa sürdü yani sorun yoktur inşallah bende doktora gidemicem ama yardımcı olduğunuz için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Sonucunuz ne oldu aynı durumdayım sizle umarım görürsünüz
Ayşe2727' Alıntı: Çok yoğun gelmedi ya ve kısa sürdü yani sorun yoktur inşallah bende doktora gidemicem ama yardımcı olduğunuz için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Sonucunuz ne oldu aynı durumdayım sizle umarım görürsünüz