adetine 2-3 gün kala hamile olacağını hissedenler

Allah razı olsun canm..rabbim aratmasın kimselere ne zor biliyorum çünkü. Müjdesini veremeden üzücü haber verdim eşime inşş yarın sabah müjdeli haberi vermek nasip olur eşimede sizede

Benim en son gebeliğim kimyasal olmuştu cnm adetle atılıyor ama doktor haklı hamile kalabiliyor olduğunu gösteriyor bu cnm
İnşş öyledir abla. Valla ağlamaktan içim çıktı elimden de bişey gelmiyo. 1 sene bekledim bu pozitif sonucu 🙁 adette olmadım daha bi olsaydım hemen gidip rahim filmi çektircem

Canm kendini üzme moralini yüksek tut cnkü moral cok önemli olacakla öleceğin carsi yok rahat ve relax ol yat dinlen iş yapma sürekli tuvalete gitme lekelenmeyı gördükçe moralin düşecek.inan bende cok üzüldüm insallah dualarım seninle..
İnşş öyledir abla. Valla ağlamaktan içim çıktı elimden de bişey gelmiyo. 1 sene bekledim bu pozitif sonucu 🙁 adette olmadım daha bi olsaydım hemen gidip rahim filmi çektircem
Canım cok üzüldüm gecmiş olsun aglama hiç nasip değilmiş. Allâhtan bisi istersin tmm der istediğini verir. Yıne bisi istersin bekle der daha iyisini verir. Yıne aynı sey istersin sabret der ama en iyisini verir. Rabbim hayırlı evlatlar versin. Hepimize.

Aminn inşşş canım..elimde değil ki üzülmemek 1 gece haberiyle mutluluktan uçtum. O gece aslında rahatsızlığı vurmuştu gece sabaha kadar ateş bastı uyku uyuyamadım ama yinede mutluydum bebeğim var diye 🙁 ağlamak istemiyorum artık ama durduramıyorum. Anlıyosun dimi beni ?